Megtaláltuk a legvadabb Squid Game-teóriát

A TikTokon terjed egy rajongói elmélet az új kedvenc sorozatunkról, a Squid Game-ről, ami új megvilágításba teszi az egész sztorit.

Megtaláltuk a legvadabb Squid Game-teóriát

Squid Game-őrület minket is elkapott, olyannyira, hogy szinte azt sem tudjuk, hogy mi daráltuk-e le a Netflix koreai sorozatát, vagy az minket. Egy biztos, tele vagyunk kérdésekkel, amikre fogadjunk, hogy te is legalább annyira  szeretnéd tudni a választ, mint mi. Szerencsére ez jelenleg a legnépszerűbb sorozat a világon, úgyhogy jó sokan foglalkoznak vele a TikTokon is – így már meg is találtuk a legvadabb és egyben leglogikusabb elméletet a magyarul Nyerd meg az életed című produkcióról.

A Squid Game első részében láthatjuk, hogy a főhős, Seong Gi-Hun egy ddakji nevű játékot játszik egy ismeretlennel a metróban. A játékhoz választania kell a piros és a kék kis párna között, Gi-Hun pedig a kéket választja. És pontosan így tett mindenki, aki bekerült a játékba: a játékosokról készült felvételeken egyetlen embert sem láttunk piros párnával a kezében. A TikTokon terjedő teória szerint pedig ez azért van, mert aki a pirosat választotta, őrként kerül a szigetre.

Mert ha megnézed, a maszkjukon köröket viselő dolgozók egy börtönt idéző részlegben vannak elszállásolva, szóval – hogy egy kommentelőt idézzünk – „azért mondják, hogy mindenki egyenlő, mert a munkásoknak szintén van egy rakás adósságuk!” Mit gondolsz? Szerinted is van ebben az elméletben valami?

@lucy.what1

it’s just my guess but i have checked, all the other players have also selected the color blue. #fypシ #viral #squidgame #squidgamenetflix

♬ She Knows – J. Cole

Tarts szünetet és olvasgass:

Még több

Divat