2 millióan követik TikTokon a lányt, akinek több száz bizarr cipője van

Azt hiszed, a cipőmánia csak a filmekben létezik? Nos, nemcsak Carrie Bradshaw-nak van szüksége egy külön szobára a lábbelijei tárolásához, hanem ennek a vloggernek is az Egyesült Királyságokból… És a gyűjteménye minden, csak nem mindennapos!

2 millióan követik TikTokon a lányt, akinek több száz bizarr cipője van

Ugyan nem szeretnénk elveszíteni még egy képzeletbeli fogadást sem, arra azért bármekkora összeget fel mernénk tenni, hogy te is belefutottál már abba az internetes bölcsességbe, miszerint „az élet rövid, vedd meg azt a cipőt”. Ez lehet a mottója ennek a vloggernek is, hiszen a lány megszámlálhatatlanul sok lábbelit vásárolt már az évek során. De van egy csavar is a sztoriban: a csajnak még a Szex és New York főszereplőjénél is extrémebb ízlése van a cipők terén.

Carrie Bradshaw újratöltve

Az Irregular Thinking felhasználónév mögött rejtőző vloggerről egyébként nem sokat lehet tudni: a profiljairól mindössze annyi derül ki, hogy az egy Egyesült Királyságban él, folyton váltogatja a hajszínét (mindig egy élénk árnyalatot választ, most épp pirosban nyomul) és Kattnek hívják – vagy legalábbis ez a beceneve. És az Irregular Choice cipőmárka hatalmas rajongója, akik nem a visszafogottságukról híresek. (De azért nem is hordhatatlanul nevetségesek!)

Ami azonban ennél is fontosabb, több száz egyedi cipellő tulajdonosa . Nemcsak blogja, hanem Facebook és Instagram-oldala, TikTokja és Youtube-csatornája is van. Az utóbbira például már csak azért is érdemes feliratkozni, mert az unboxing videók mellett itt közelebbi képeket is láthatsz az irigylésre méltó gardróbjáról – azaz cipős polcairól. Persze mindegyik modell magassarkú, szóval Katt biztos britek kedvenc hercegnéjétől, Katalintól leste el, hogyan lehet kibírni kellemetlenségek nélkül a viselésüket.

A TikTokján pedig már közel 2 millió követővel büszkélkedhet és több millió lájkot bezsebelhetett. Mielőtt viszont kattintanál a profiljára, tényleg ki kell hangsúlyoznunk, hogy a platformján mindenre is fel kell készülnöd. Szóval, ha azt hiszed, hogy flitterekkel vagy virágokkal díszített lábbeliket hord, akkor nagyon tévedsz! Kattnek ugyanis Pokémonos, Harry Potteres vagy akár Minnie egeres cipője is van otthon – és akkor még órákig sorolhatnánk a listát.

@irregularthinking

Who is your favourite Pokémon? #pokemon #whosthatpokemon #pikachu #pikachugirl #crazyshoes #shoetiktok #shoetok

♬ ALGEE – Ellamarx

Mi például megpróbáltuk neked megtalálni a legbrutálisabb darabot, de egyszerűen képtelenek vagyunk dönteni. De az fix, hogy felkerültek a listánkra azok a modellek, amelyeknek a sarka szó szerint hógömbként működik. Nem viccelünk, nézd csak!

@irregularthinking

I know this isn’t my best work,I really wanted to try time these with the song! 🤦‍♀️ #irregularchoice #crazyshoes #christmasshoes #snowglobes

♬ He Could Be The One – Tristen🧃

Úgyhogy azt javasoljuk, hogy csak akkor csekkold Katt TikTokját, ha éppen nincs más dolgod, mert tutira el fogsz vesződni a profiljában. (Előre szóltunk!)

Nemcsak extrém cipőket, hanem hasznos trükköket is találhatsz TikTokon:

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat