Katalin hercegné szándékosan utánozta le ilyen kísértetiesen Diana hercegnő ruháját

Néhány ruha nem csak néhány napot kap a nyilvánosság figyelméből, hanem hetekig, vagy akár hónapokig téma – Katalin hercegné arany ruhája, amit a legújabb Bond-mozi premierjén viselt, pont ilyen.

Katalin hercegné szándékosan utánozta le ilyen kísértetiesen Diana hercegnő ruháját

Hogy mi a közös Kim Kardashian Met-gálás szerelésében és Katalin hercegné aranyozott Jenny Packham kreációjában? Mindkettő úgy karcolta be magát a retinákba, hogy soha többé nem tudjuk őket elfelejteni – bár nem is cél.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images / Chris Jackson

Diana hercegnő

Fotó: Getty Images / Princess Diana Archive / Stringer

Bár az apropó, vagyis a legújabb James Bond mozi premierje szeptember 29-én volt, még mindig előszeretettel boncolgatják Katalin hercegné megjelenését, és többek között azt, mennyire Dianát idézte a ruhaválasztásával. A US Weeklynek nyilatkozó közeli forrás szerint Katalin hercegné tisztelegni akart Diana előtt azzal, hogy ruhája tökéletesen megidézte a hercegnő 1985-ös, ugyancsak James Bond premieren (Halálvágta – a szerk.) viselt, ezüstös csillogású ruháját a hangsúlyos vállrésszel és az alakot finoman lekövető fazonnal. 

„Katalin mindig csodálta Diana stílusát, még jóval azelőtt, hogy összejött Vilmossal. A barátai szerint az iskolai éveiben is Diana volt a legfontosabb divatikon számára.”

– árulta el a bennfentes. 

A királyi családban egyébként komoly hagyománya van a James Bond-moziknak, olyannyira, hogy minden egyes premieren jelen vannak a tagok, sőt, a királynő saját bevallása szerint egyetlen részt sem hagyott ki uralkodása alatt.

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat