Kisüt a nap, de mégse mondj le erről

Ma már többfelé süthet ki hosszabb-rövidebb időre a nap, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene melegen öltözni.

Kisüt a nap, de mégse mondj le erről

Az elmúlt napok kissé borongós időjárásához képest ma többfelé lehet napsütésre számítani, a kiderül.hu szerint ma már több ízben előbukkan majd a nap. Ez szuper hír lenne, viszont a szél sok helyen megélénkül, és a legmagasabb hőmérséklet is mindössze 9-15 fok között alakul majd, szóval így készülj. 

Ezt vedd fel: Ne ess abba a hibába, hogy alul öltözöl és felfázol! Inkább legyen rajtad plusz egy réteg, mert azt még mindig le lehet venni, ha meleged van. Szóval kapd elő a kedvenc szőrös mellényed, dobd rá a bőrdzsekire, vagy vedd fel a blézer alá –  akkor nem kell tartanod az időjárás rosszabbik arcától sem.  

Mellény

Fotó: Reserved

Mellény

Fotó: About You

Mellény

Fotó: H&M

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat