Hajnalban fagy is lehet, azonban ebben nem jelenthet gondot

Eljött ez az idő is: az ország egyes területein a hajnali órákban már fagyhat, úgyhogy kapj elő egy sapkát.

Hajnalban fagy is lehet, azonban ebben nem jelenthet gondot

Nem kell parázni a fagy hallatán, ez mindössze annyit jelent, hogy a hőmérséklet hajnalban 0-5 fok között alakul, viszont napközben akár 14 fokig is felmehet, ami azért nem vészes, bár lehet, hogy a köd és a borús idő miatt picit hidegebbnek fog érződni a levegő. A kiderül.hu szerint alapvetően felhős időre lehet számítani, sőt néhol zápor és köd is előfordulhat, ha ezekkel kalkulálsz, nagy meglepetés nem érhet. 

Ezt vedd fel: Ha te is fülfázósok táborát erősíted, akkor nyugodtan vesd be mától be a sapkát, főleg, ha a korai órákban indulsz dolgozni. Nincs rosszabb, mint az átfagyott fülcimpa, ami aztán egészen addig le akar törni a helyéről, míg ki nem olvad… 

Sapka

Fotó: Zara

Sapka

Fotó: Mohito

Sapka

Fotó: Bershka

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat