Gondoltad volna, hogy az alábbi vörös szőnyeges ruhák akár 40 kilót is nyomhatnak?

Ami képről habkönnyűnek és légiesnek tűnik, az a valóságban egy súlyzós edzés. Igen, ruhának álcázva, a vörös szőnyeg kellős közepén. Ezek a sztárok viszont annyira kőkemény nők, hogy gond nélkül bevállalták az akár 40 kilós ruhákat is.

Gondoltad volna, hogy az alábbi vörös szőnyeges ruhák akár 40 kilót is nyomhatnak?

A szépségnek ára van – vagy, ebben az esetben leginkább súlya. Lehet, hogy eddig bele sem gondoltál, de azok a káprázatos kreációk, amiket a hírességek a Met-gálára vagy az Oscárra vesznek fel, 10-20 kilót, vagy akár többet is nyomhatnak! Képzeld el, mennyire nehéz lehet egy egész estét kibírni egy-egy ilyen szettben… A következő sztároknak már csak ezért a hihetetlen teljesítményért is jár a taps – meg persze azért, hogy a súlyos ruhák viselése közben is ennyire káprázatosan néztek ki.

Rihanna a 2015-ös Met-gálán

2015-ben Rihanna egy felejthetetlen napsárga Guo Pei-köpenyben vonult be az estélyre. A látvány egészen elképesztő volt, és Riri egy percig sem nézett ki úgy, mintha rosszul érezné magát a szettjében. Pedig, és most kapaszkodj meg, a köpeny 25 kilót nyomott!

Rihanna

Fotó: Getty Images / Andrew H. Walker

Cardi B a 2018-as Met-gálán

A 2018-as Met-gálán Cardi B egy fehér Jeremy Scott-kreációban mutatta meg magát. És hogy mennyi volt a ruhája súlya? Meg fogsz lepődni: 23 kg!

Cari B

Fotó: Getty Images / Noam Galai / Stringer

Rihanna a 2018-as Met-gálán

Kijelenthetjük, hogy A, Rihanna egy igazi hős, B, nem idegen tőle a súlyzós edzés. 2015 után 2018-ban is bevállalt egy nehéz Maison Margiela-szettet. Az infók szerint ez a kreáció annyira súlyos volt, hogy az énekesnő egy ideig hezitált: nem volt biztos benne ugyanis, hogy végig tudja csinálni az estét egy ilyen ruhában. Máig nem tudni, pontosan hány kilós lehetett a szett, de egy interjúban Rihanna azt mesélte, hogy minden egyes lépés fájdalmas volt benne.

Rihanna

Fotó: Getty Images / Theo Wargo

Glenn Close a 2019-es Oscar-gálán

Glenn Close Carolina Herrera arany ruhája egyszerűnek tűnhetett, pedig valójában kicsivel több, mint 23 kilót nyomott, és 40 indiai kézműves készítette el.

Glenn Close

Fotó: Getty Images / Steve Granitz

Simone Biles a 2021-es Met-gálán

Simone Biles 2021-es Area ruhája olyan volt, mintha tollakból készült volna, pedig az anyaga közel sem volt pehelysúlyú. Le fog esni az állad: ez a ruha nem kevesebb, mint 40 kilós volt!

Simone Biles

Fotó: Getty Images / Taylor Hill

Precious Lee a 2021-es Met-gálán

Precious Lee is egy Area-kreációban mutatta meg magát, és nem olyan meglepő módon, ez is szuper nehéz volt. Precious maga árulta el vonulás után, hogy a ruhája több mint 45 kilót nyom, és összesen négy embernek kellett segítenie, hogy képes legyen egyáltalán felvenni.

Precious Lee

Fotó: Getty Images / John Shearer

Vörös szőnyeget mondott valaki?

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Még több

Divat