3 csillagjegy, aki világmegváltó dobásra készül a hétvégén

Oké, nem a szó szoros értelmében, de a következő napokban rendkívül nagy tervekkel indulnak neki az életnek.

3 csillagjegy, aki világmegváltó dobásra készül a hétvégén

Dinamikusan indulnak a következő napok az alábbi három csillagjegynek, olyan lendülettel vetik be magukat az élet minden területén, ami irigylésre méltó. Lehet, hogy te is közöttük vagy? Derítsd ki! 

Bika 

Az utóbbi időben rengeteg munkád volt, emiatt egy csomó mindent háttérbe szorítottál, többek között a háztartást is. Ma azonban úgy kezdesz bele az őrült takarításba, mintha az egész világ sorsa múlna rajta, az utolsó sarkot is megtisztítod és még a gardróbot is szelektálod. A hétvége az őszi takarítás jegyében telik majd, de neked most ez jelenti a feltöltődést. 

Nyilas 

Úgy döntesz, hogy a hétvégét a vendégvárásnak szenteled, de nem akármilyen módon. A legmenőbb fogásokat akarod a barátaidnak tálalni, és azt tervezed, rendszeresíted ezeket az alkalmakat, mert szeretnél a kapcsolataidra jobban koncentrálni. Mivel az utolsó pillanatra hagyod a meghívást, kicsit sűrűbb lesz a program, mint tervezted, de utána nagyon elégedettnek fogod érezni magadat. 

Vízöntő 

Egy ideje már agyalsz rajta, hogyan tudnál a hobbidból némi bevételre szert tenni, a hétvégén pedig nekiállsz kidolgozni az alapokat, még egy laza kis üzleti tervet is összedobsz. A világot jelentené neked, ha előbb-utóbb sikerülne szintet lépned az életedben, ezért nem sajnálod az időt arra, hogy alaposan megtervezz mindent. 

A csillagjegyed szerint…

Még több

Divat