Tom Holland szerint az új Pókember lehet az utolsó

Nyugi, nem spoilerezett semmit a Pókember harmadik részével kapcsolatban, de azért így is elég megdöbbentő, amit Tom Holland mondott az egyik kedvenc szuperhősünk sorsáról.

Tom Holland szerint az új Pókember lehet az utolsó

Decemberben érkezik a Pókember harmadik része Nincs hazaút címmel. Most a barátságos és közkedvelt Tom Holland az Entertainment Weeklynek mesélt arról, milyen volt az új részen dolgozni és mire számíthatunk a mozikban. Bár Tom híresen rosszul tud titkot tartani, szerencsére nem spoilerezett el semmit, viszont amit mégis elárult, azt legalább annyira megdöbbentő, mintha legalábbis megerősítette volna, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire Pókemberei is szerepelni fognak a filmben.

A színész ugyanis azt mondta Peter Parker harmadik szóló megjelenéséről az MCU-ban, hogy ez lesz a srác történetének konklúziója. És hogy lezárja azt az ívet, amit még 2017-ben a Pókember: Hazatéréssel elkezdtek.

Mind úgy gondoltunk a Nincs hazaútra, mint egy sorozat végére. Szerintem, ha lesz akkora szerencsénk, hogy újra a karaktereink bőrébe bújjunk, akkor már egy teljesen másik verziót látnátok. Az nem a Hazatérés-trilógia lenne. Adnunk kellene egy kis időt magunknak, hogy fel tudjunk építeni valami újat, de nem tudom, hogy ez megtörténik-e. Mi most úgy éreztük, elérkeztünk a végére.

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de minket Tom nyilatkozata eléggé lehozott az életről. Főleg, hogy azt is elmesélte, ő és Zendaya, meg a Peter legjobb barátját, Nedet alakító Jacob Batalon el is búcsúztak egymástól. „Soha nem sírtam még ennyire” – tette hozzá Tom, ezzel végleg összetörve a szívünket. 

Most már csak abban reménykedünk, hogy Pókember kap egy új trilógiát meg néhány extra MCU-s felbukkanást, mert mi még nem állunk készen arra, hogy elbúcsúzzunk Peteréktől.

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Divat