Erzsébet királynőnek fontos dologról kellett lemondania

Erzsébet királynőnek évtizedek óta megvan a kialakult napi rutinja, most azonban az egyik kedvenc szokásáról kell lemondani az egészsége érdekében.

Erzsébet királynőnek fontos dologról kellett lemondania

Biztosan hallottál már Erzsébet királynő ivási szokásairól, és arról, hogy általában ez néhány téves infóval ellentétben nem napi négy koktélt jelent, hanem egy-egy pohár bort, de leginkább martinit a vacsora mellé. A királynő már évtizedek óta ezzel zárja a legtöbb napját, mostantól azonban ez meg fog változni.

A Vanity Fair szakértője, Katie Nicholl szerint az uralkodó orvosai azt javasolták (vagyis inkább megtiltották, de a királynőnek valójában ki tilthatna meg bármit is), hogy a martini ne legyen többé az esti rutinja része. „A doktorok azt tanácsolták a királynőnek, hogy az alkoholt hagyja meg a különleges alkalmakra, hogy biztosítsák, hogy olyan egészséges legyen a betáblázott őszre és a jövő nyáron rendezett platina évfordulójára, amennyire csak lehetséges” – mondta Nichollnak egy informátor.

Az újságíró szerint Erzsébet királynő teljesen rendben van ezzel a döntéssel és mostantól csak vizet és üdítőket fog inni. „Az alkoholnak leáldozott, hiszen mindenki azt szeretné, ha a királynő a lehető legjobb egészségben lenne” – erősítette meg egy másik forrás.

Forrás: Cosmpolitan US

A királyi családban mindig történik valami:

Még több

Divat