Károly herceg sosem volt még ilyen büszke Vilmosra

Vilmos herceg a napokban olyat tett, ami mellett az édesapja sem tudott elmenni szó nélkül: Károly herceg hihetetlenül büszke a fiára.

Károly herceg sosem volt még ilyen büszke Vilmosra

Károly herceg számára rendkívül fontos a környezetvédelem, ez az az ügy, amit minden erejével támogat. Nemrég még az Amazon Prime-mal is összefogott, hogy a bolygó védelméről szóló tartalmat gyártson. Ebben abszolút az édesapja nyomdokait követi mindkét fia, de ezúttal különösen Vilmos herceg mutatta meg, mennyire szívügye a dolog.

Ma este rendezik meg azt a díjátadót, amire Vilmos már egy ideje készül: Earthshot Prize-t az öt legjobb, klímaváltozás ellen harcoló környezetvédő projekt nyerheti meg. A verseny apropóján ezért számos olyan ötlet, technika és elképzelés született meg, amivel a Föld csak jól járhat. Károly hercegnek nagyon tetszett ez a kezdeményezés és nem győzte dicsérni Vilmost:

Nagyon büszke vagyok a fiamra, Vilmosra a természetvédelem iránt egyre növekvő elköteleződése és az Earthsot Prize bátor ambíciója miatt.

„Világszintű összefogásra kell ahhoz, hogy felépítsünk egy fenntartható jövőt, amire olyan nagy szükségünk van” – tette hozzá a herceg.

Forrás: People

Hétvégén sem hagyunk hírek nélkül:

Még több

Divat