Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A személyiséged egyedi, színes és sokoldalú – érthető, ha nem kötsz kompromisszumokat abban, hogy hogy fejezed ki magad. A Pandora ME megújult, kifejezetten fiatalokra szabott és kibővült kollekciójával nem kell megalkudnod: az egyedi, vagány és feltűnő ékszerek minden eddiginél több lehetőséget adnak arra, hogy megmutasd kreativitásod a világnak és folyamatosan megújítsd a stílusod!

Bátran mutasd meg minden énedet! (x)

A Z generáció féktelen energiája és büszke önkifejezése ihlette a márka legújabb darabjait. A Pandora ME kollekció középpontjában a személyre szabás áll: a vastag szemes lánc karkötők és nyakláncok, mono karika fülbevalók és halmozható gyűrűk mind-mind kombinálhatók és mixelhetők a stílusos csatlakozóknak és láncszemeknek köszönhetően. Édesvízben tenyésztett gyöngyök, csillámló pavé és vad elektrokék, sokkoló lila és lézerzöld színekben vibráló zománcok keverednek sterling ezüst és rózsaarannyal futtatott egyedi fémötvözetekkel – csak rajtad áll, hogy hogy mixeled!

Gyöngy és lánc

Az ellentétek vonzzák egymást: a klasszikus stílus vagány újraértelmezést kap a Pandora ME édesvízben tenyésztett gyöngyös karkötőben – a láncszemes kialakításnak hála pedig teljesen magadra szabhatod. A sterling ezüst láncszemeket nyugodtan cseréld le stílusos matt fekete, ragyogó zöld kristály pavé vagy vad acélkék dupla láncszemekre az egyedi csavar érdekében!

Szókimondás hangok nélkül

A következő generáció rettenthetetlen és szókimondó hangja előtt tisztelegnek a különleges szócsatlakozók. Ezekre a stílusos láncszemekre a szabadságot, álmokat és hitet közvetítő angol szavak kerültek, hogy viselőik segítségükkel hangok nélkül is hirdethessék a számukra fontos értékeket.

Az önkifejezés új szintje – dobd fel a gyűrűjeidet!

A Pandora ME kollekcióban nem csak vagány, új gyűrűket találhatsz, de egy olyan újdonságot is, ami a gyűrűviselés új lehetőségeit nyitja meg előtted! A sokféle színes finishben kapható gyűrűket a Pandora ME stílusos gyűrűcsatlakozóval összekapcsolva a kedvenc mini függőiddel is feldíszítheted.

Advertisement

Még több

Divat