Egyetlen szót sem ejtettek az elhunyt Csontos Karináról a Sztárban sztár leszek!-ben

A tragikus körülmények között elhunyt 16 éves versenyzőre semmilyen utalást nem tettek, ami kiverte a biztosítékot a nézőknél.

Egyetlen szót sem ejtettek az elhunyt Csontos Karináról a Sztárban sztár leszek!-ben

Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője Csontos Karina három barátjával együtt utazott, mikor autóbalesetet szenvedtek, a kocsi pedig kigyulladt. Egyiküket sem tudták megmenteni. Karináról Tóth Gabi és Tolvai Reni is megemlékezett a közösségi oldalaikon, valamint Köllő Babett is elmondta a Tények felkavaró riportjában, mennyire megrázta őt Karina halála. „Elkezdett rázni a hideg, és és borsódzott mindenem. Belőlem akkor tört ki, hogy ezt nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet” – mondta. 

Ezzel szemben a vasárnapi élő műsorban egyetlen szót sem ejtettek a tragikus eseményről. A Blikk figyelt rá fel, hogy mennyire felháborította a nézőket, hogy műsor készítői teljesen kihagyták őt az adásból:

  • „Azért megjegyzés, hogy 1 perc néma csendet megérdemelt volna a Karina. Hát mit is mondjak…..egy szó sem esett erről, azt hittem több érzés van a rendezőben… Mégiscsak a műsor során ismertük meg és nagyon fiatal volt….” 
  • „Karina megérdemelt volna egy pár szót, emlékezni Rá! Főleg Tóth Gabitól! Utána mehetett volna a műsor tovább.” 
  • „Csak úgy halkan megkérdem: Karináról nem illet volna megemlékezni, akár 3 mondat erejéig?!” 
  • „Szégyen…h meg sem említették a tragédiát” 

A legtöbben úgy gondolták, hogy legalább Tóth Gabi, a mentora néhány gondolat erejéig megemlékezhetett volna a veszteségről.

Elhoztuk a nap híreit, KATT:

Még több

Divat