4 zseniális és pofonegyszerű divat trükk Katalin hercegnétől, amit ki kell próbálnod

Vilmos herceg felesége igazi stílusikonná nőtte ki magát az elmúlt évtizedben, világszerte nők milliói csodálják és utánozzák. De vajon mi a titka? Most eláruljuk!

Katalin hercegné nem sokkal a 2011-es esküvője után elkezdte kialakítani a hercegnéhez méltó stílusát, természetesen úgy, hogy közben azért saját magát is belevitte a lookjaiba. Mindezt olyan profizmussal csinálta, hogy alig néhány hónap alatt igazi stílusikonná nőtte ki magát, a fanok pedig nem győzik lekoppintani öltözködési trükkjeit. Ha te is rajongsz a stílusáért, akkor jó helyen jársz, mutatjuk, hogyan tudod a saját outfitjeidbe becsempészni a legjobb ötleteit – nem is hinnéd mennyire egyszerű az egész!

Katalin hercegné egy napon Vilmos herceg királynéja lesz, így teljesen érthető, hogy úgy döntött, bizonyos szempontból utánozni kezdi az uralkodó stílusát. Köztudott, hogy II. Erzsébet királynő imádja a színeket, sokszor egészen meglepő árnyalatokban jelenik meg a nyilvánosság előtt. Katalin hercegnének szintén tetszenek ezek a feltűnő színek, így ő maga is szívesen vesz fel olyat, ami szinte világít. Nemrég például egy olyan zöld összeállításban jelent meg, amire 2014-ben Vilmos herceg azt mondta, egy kissé túlságosan vibráló. A hercegnét ez a kritika láthatóan kicsit sem hatotta meg, azóta is szívesen hordja a szettet. Ez pedig neked sem jelenthet gondot, nyugodtan vess be vibráló színeket, meglátod, még a kedved is jobb lesz tőle.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Vilmos herceg felesége sportos, karcsú és gyönyörű lábai vannak, ám ezeket alapvetően nem teheti közszemlére, a rövid szoknya szigorúan tilos. Ő azonban megtalálta a módját annak, hogyan viseljen elegánsan rövidebb, akár mini darabokat. A trükk egyszerű: ezekhez sötét színű, kék, fekete vagy szürke harisnyákat visel, így elkerülve, hogy közönségessé váljon. Szóval egy csinos, minőségi harisnyát mindenképpen tárazz be te is a hétköznapokra!

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Chris Jackson, Samir Hussein

Nem titok az sem, hogy Katalin hercegné olykor szívesen vesz fel olyan darabokat, amikkel Diana hercegnőt idézi. Néhai anyósa hozzá hasonlóan komoly divatikon volt a maga korában, bizonyos összeállításai a mai napig divatban vannak. Gondolj csak a lezser pulcsi, leggings, edzőcipő kombinációra! Katalin hercegné szintén szeret sportosan öltözködni, amikor teheti, bírja a farmert és a menő csizmákat, de van, hogy ezt az alapból laza outfitet egy blézerrel is feldobja, hogy picit eleganciát is csempésszen a megjelenésébe. Mi a teendő? A saját lookodat egészítsd ki egy zakóval az összhatás érdekében!

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo, Samir Hussein

Bár Katalin hercegné személyisége kimondottan visszahúzódó és szerény, időnként mégis képes olyan fantasztikus ruhakölteményekben megjelenni, amikben szebb, mint Hollywood leggyönyörűbb sztárjai. Legutóbb például a Nincs idő meghalni című film londoni premierjén ragyogott túl mindenkit, ezt a meseszép aranyruhát még tuti évekig emlegetni fogjuk! Oké, tudjuk, hogy a mindennapokban a legritkább esetben van lehetőség ilyen gyönyörű estélyi ruhákat hordani, viszont egy-egy csillogóbb, arany-ezüst szállal átszőtt pulcsit, vagy aranyozott kiegészítőt bármikor felvehetsz, megkoronázva a megjelenésedet.

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Karwai Tang

Még több inspirációt mutatunk, ha magadévá tennéd a hercegnők stílusát:

Még több

Divat