Elhoztuk az őszi szezon magasan legmenőbb sapkáit

Puha kötött vagy játékosan bojtos, esetleg vagány simlis? Segítünk kiválasztani a leginkább hozzád illő sapkát – szigorúan a szezon trendjei alapján.

Elhoztuk az őszi szezon magasan legmenőbb sapkáit

Ha megtalálod a stílusodnak megfelelő sapkát, igazi kit érdekel kategória lesz, mennyire lapul le miatta a hajad. És nekünk elhiheted, van néhány sapkatrend, amiért simán megéri bevállalni, hogy 5 perccel tovább dolgozz a hajadon, miután beértél a melóba. Jöhetnek a szezon abszolút nyerő változatai?

őszi sapkatrend

Gyerekkorod sapkatípusa, a beanie, úgy tűnik, sosem fog kimenni a divatból. Ha egy ilyen verzió mellett teszed le a voksodat, akkor fontos észben tartanod, hogy ez a fazon nem igazán öltöztet, tehát esztétikailag nem sokat ad hozzá a megjelenésedhez. Figyelj rá, hogy jó minőségű legyen az anyaga, trendi az árnyalata, és ne felejtsd el néhány extra kiegészítővel ellensúlyozni az egyszerűségét. Ez a fazon ugyanis nem csak elbírja, de követeli is, hogy halmozd a kiegészítőket. 

francia stílusú sapkákIgaz, hogy a barett fazon sosem számított cikinek, de az is tény, hogy az Emily Párizsban miatt éli újra aranykorát. Igazi jolly joker választás, mivel tökéletesen mutat az elegáns és csajos, könnyedebb szettekkel – viselheted bátran a kedvenc szövetkabátoddal, vagy egy nőies fazonú steppelt darabbal is.

bakery sapkákA baker boy sapkák néhány éve robbantak be igazán, és úgy tűnik, még jó ideig velünk is maradnak. A bájos, romantikus ruhákhoz vagy minimalista, modern szettekhez éppúgy jól passzol, mint a sportos, vagány outfithez.

Őszre hangolunk – és a szetted is:

Még több

Divat