6 álomszép kabát, ami minden testalkaton jól áll

Sajnos a hűvösebb idő egyetlen jelent a vastag kabátokkal, amik nem feltétlenül előnyösek mindenki számára. De nem a következő darabok! Ezek ugyanis mindenkinek jól állnak.

6 álomszép kabát, ami minden testalkaton jól áll

A gardróbodat fogadjunk, hogy te is úgy alakítottad ki, hogy elsősorban a testalkatodnak megfelelő cuccokból álljon. Elengedhetetlen a kollekciódhoz azonban néhány univerzálisan előnyös darab, főleg, ha kabátról van szó. Ebben a műfajban azonban nehéz megtalálni azt, amitől ne éreznéd magad instant Michelin babának. De ne aggódj, találtunk néhány fazont, amik jól fognak állni, legyen akár alma alkatod, akár homokóra. 

Előnyös kabátok

Ennek a konkrét szövetkabátnak több szuper tulajdonsága is van, amire érdemes odafigyelned, amik új darabra vadászol. Először is a hajtókái nem túl nagyok és nem túl kicsik, pont tökéletes méretűek, másodszer pedig a zsebe nem átlósan, hanem függőlegesen van rávarrva (előbbi szélesítheti a csípőd). Emellett könnyed anyaga is van, annak ellenére, hogy szövet, így semmiképpen sem fogod túl vastagnak érezni, azzal együtt, hogy fázni sem fogsz.

Előnyös kabátok

A rövidállású bomber kiváló választás, amíg nincs fogvacogtató hideg. Egyrészt pont jól osztja fel az alakod, másrészt azzal együtt szigetel, hogy óriásinak tűnne. A sportos stílus pedig bármilyen oufithez (igen, még az elegánsabbakhoz is) ad hozzáad némi modern csavart, amitől extra coolnak fogsz tűnni.

Előnyös kabátok

A hosszított fazon nyújtja a tested, ahogy a fekete szín is (ami ráadásul kiváló az esős, saras időkre, mert kevésbé látszik rajta a koszolódás), úgyhogy egyértelműen ez a tökéletes kombináció. Viseld magas derekú farmerrel, amibe betűröd a felsőd, hogy egy kis játékosságot vigyél a szettbe az arányok mixelésével.

Előnyös kabátok

A ballonkabát, másnéve trench minden nő szekrényében kötelező darab, és ennek egyetlen oka van (nem, most nem az időtlenül sikkes sziluettről beszélünk, bár az sem elhanyagolható): az öv. A pont középen megkötött öv homokóra alakot varázsol, ha pedig már eleve ilyenek a vonalaid, csak még inkább kihangsúlyozza azokat. 

Előnyös kabátok

Az úgynevezett pea coat egyfajta dupla soros gombolású szövetkabát, ami minden testalkaton jól áll. Általában rövidebb állású, így ha alacsony vagy, inkább a klasszikus verzióra szavazz, mivel nem fogsz elveszni benne. Ez a darab azonban épp oversized, amit pedig a magasabb lányok fognak imádni.

Előnyös kabátok

Ha a kedvenc kabátod olyan, ami minden hibádat elrejti (vagyis azokat a tökéletlenségeidet, amikről csak neked meggyőződésed, hogy hibák), akkor a köpeny fazont keresed. Annak ellenére, hogy milyen laza, sokkal inkább elegáns, drága hatást kelt. Akár egy melegítő felé kapod fel, akár kiöltözöl, ezzel a darabbal minden alkalommal olyan szofisztikáltan festesz majd, hogy a vörös szőnyegen is megállnád a helyed.

Öltözz az alakodhoz:

 
 

Még több

Divat