Híres nők, akik simán megkérték a pasijuk kezét

Ezek a gyönyörű hírességek nem vártak a csodára, vagyis a gyűrűre, inkább feltették ők maguk a nagy kérdést.

Híres nők, akik simán megkérték a pasijuk kezét

Miért kellene egy nőnek arra várnia, hogy a pasija végre összeszedje magát és megkérje a kezét, amikor ezt megteheti ő maga?! Körülbelül ezt gondolhatták azok a sztárok is, akik az alábbi listában szerepelnek! Szerinted menő vagy ciki, hogy férfikérést” csináltak egy romantikus ilyenpillanatból?

Kristen Bell

Eredetileg Dax Shepard kérte meg Kristen kezét 2009-ben, de nem házasodtak össze, mert azt mondták, nem teszik meg, míg nem élhet ezzel a lehetőséggel minden pár, akár a melegek is. Kristen végül 2013-ban magához ragadta az irányítást, Twitteren kérte meg szerelme kezét, aki HATALMAS igent mondott!

Britney Spears

Britney Spears nem bízta a véletlenre a dolgokat, 2004-ben egy repülőn kérte meg Kevin Federline kezét, ami éppen Írország és New York között repült. Hirtelen azt mondtam neki: mi lenne, ha összeházasodnánk? És ebből valahogy az lett, hogy megkérdeztem, hozzám jön-e” – mesélte a People-nek akkoriban Britney. Meglepetésként ért az egész, azt hittem a fiúk kérik meg a lányokat. Úgyhogy pár perccel később én is megkértem őt. Nem gondoltam rá, hogy megkérjem, de akkor mégis gondolkodás nélkül megtettem, mert egy ideje tudtam, hogy ő az igazi!” – mondta akkor Kevin Federline.

Pink

Pink és a motocross-sztár Carey Hart kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel, ám a rocksztár végül úgy döntött, kezébe veszi az irányítást és megkéri a férfi kezét. Egy verseny harmadik körében egy táblával sétált a pályára, amin az állt: Leszel a feleségem?Majd felmutatott még egyet, amin pedig ezt lehetett olvasni: „Komolyan gondolom!” Hat hónappal később már férj és feleség voltak és azóta is együtt vannak. Született két gyerekük és imádják egymást a nehézségek ellenére.

Haley Lu Richardson

A két lépés távolság színésznője hét év együtt járás után gondolt egy nagyot és kérdezte meg a pasiját, Brett Diert, hogy lenne-e a férje. „Egyikünk sem az az őrült romantikus, szóval semmi sem volt eltervezve. Ott ült, pizzát evett, és azt a viccet mesélte, amit Shia LaBeouf mondott egy interjúban, és úgy tett, mintha ő lenne. LaBeouf elmagyarázta ezt a viccet, én pedig egyszer csak félbeszakítottam, és azt kérdeztem: Akarsz feleségül venni?” 

Judy bírónő

A híres Judy bírónő már fiatalabb korában sem volt az a szívbajos fajta, simán megkérte a szeretett férfi kezét még a ’70-es években. „Tényleg megkértem a kezét! Azt mondtam neki, gondolja át, hová tart ez a kapcsolat. Próbált menekülni, azt mondta szerinte nem muszáj összeházasodnunk. Végül megadta magát, én pedig mondtam neki, hogy válasszon egy dátumot. A Nemzeti Lobogó Napját választotta” – emlékezett vissza egy interjúban Judy bírónő.

Elizabeth Taylor

A legendás hollywoodi díva, Elizabeth Taylor összesen hétszer ment férjhez, de csak egynek kérte meg a kezét. A legenda úgy tartja, a nála 20 évvel idősebb Michael Wildingot az a megtiszteltetés érte, hogy a színésznő férjéül kérte. A pasi igent mondott, így ő lett a második férj és Elizabeth két gyerekének apja. Sajnos végül válás lett a házasságuk vége, ám sikerült barátságban szakítaniuk.

Forrás: people.com

Minden IS érdekel a sztárok életével kapcsolatban? Akkor KATT:

Még több

Divat