Megtalálod a hibát Katalin hercegné szettjében?

A hiba erősen idézőjeles, fogalmazzunk inkább úgy, hogy Katalin hercegné úgy döntött, méregdrága szettjét valami szemtelenül olcsó kiegészítővel dobja majd fel.

Megtalálod a hibát Katalin hercegné szettjében?

Katalin hercegné általában visszafogott, elegáns ruhákban jelenik meg, de ha arról van szó, simán bebizonyítja, hogy a szexibb és bevállalósabb színek és fazonok is jól állnak neki. Kedden például tűzpirosban jelent meg, hogy beszédet mondjon a Taking Action on Addiction kampány részeként. 

És nem, nem kifejezetten olcsó összeállításról van szó: Ralph Lauren garbója 248 dollárba, vagyis kb. 75 ezer forintba került, amihez egy 995 dolláros (kb. 300 ezer forint) Christopher Kane szoknyát társított. Nude árnyalatú, ugyancsak Ralph Lauren cipője 675  dollárba (200 ezer forintba) került, amit egy színben passzoló, 395 dolláros (kb. 120 ezer forint) Nano Montreal táskával egészített ki. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images / WPA Pool

És akkor most jön a csavar, ugyanis dobta a megszokott, méregdrága gyöngy kiegészítőit, és egy potom 14 dolláros (ez nagyjából 4 ezer forintnak megfelelő összeg) Asos csavart karika fülbevalóra cserélte. Amit egészen nyilvánvalóan kifosztanak majd, ugyanis mindig ez történik, amikor Katalin hercegné, vagy bármelyik női családtag a királyi családból egy szemtelenül olcsó darabot visel.

Forrás: pagesix.com

Merülj el a sztárhírekben:

Még több

Divat