4 kellemetlen baki a királyi esküvőkről, amit észre sem vettél

Az uralkodócsalád nagy napjai sem mindig sikerülnek tökéletesen, és simán lehet, hogy ezek a sztorik eddig valahogy elkerültek téged.

4 kellemetlen baki a királyi esküvőkről, amit észre sem vettél

Az angol királyi család híresen gyönyörű és nagyszabású esküvőket tart, az utóbbi években sem volt hiány ezekből. II. Erzsébet királynő unokái ugyanis abban a korban vannak, hogy már mindannyian a házasságon és a családalapításon törik a fejüket, sokan pedig már meg is valósították ezt. Azt viszont lehet, hogy nem tudtad, hogy ezek a legendás nagy napok egyáltalán nem sikerülnek mindig tökéletesen – olvasd el a legcukibb és legkínosabb bakikat!

Károly elaludt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Harry herceg 2018 tavaszán vette feleségül Meghan Markle-t. Már az esküvőt is komoly botrány előzte meg, hiszen a menyasszony apja, Thomas Markle betegségre hivatkozva kihagyta lánya életének legfontosabb eseményét. Arról nem beszélve, hogy így nem volt senki, aki az oltárhoz kísérje… Szerencsére Károly herceg nagyon együttérző volt és azonnal felajánlotta, hogy vállalja ezt a nemes szerepet. A ceremóniát övező sok stressz azonban valószínűleg nagyon kimerítette, hiszen a szertartás alatt egy kis időre elbóbiskolt a padsorok között.

Vilmos herceg extrém kimerült volt az esküvőjén

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011 tavaszán házasodott össze, és egészen konkrétan Diana hercegnő és Károly herceg esküvője óta nem volt ennél nagyszabásúbb ceremónia a világon. Nem csoda, hogy a királyi család rajongói túlpörögték a dolgot! Az viszont már elég lehangoló, hogy Vilmos herceg az esküvőjét megelőző éjszaka csupán 30 percet tudott aludni, mert a tömeg egész éjjel ünnepeltek a Kensington-palota körül.

„Egész éjjel énekeltek és ujjongtak, emiatt nagyon izagtott voltam, és úgy összességében is idegeskedtem, szóval csak olyan félórát aludtam!” – árulta el évekkel később Vilmos herceg, aki akkor úgy érezte, random el fog aludni és ezzel kellemetlen helyzetbe hozza majd Katalin hercegnét.

Az esküvője reggelén tört el II. Erzsébet királynő tiarája

Erzsébet királynő 1947-ben ment feleségül élete szerelméhez, Fülöp herceghez, a nagy nap reggelén azonban egy ügyetlen fodrász véletlenül eltörte a későbbi uralkodó felbecsülhetetlen értékű tiaráját, amiben a boldogító igent szerette volna kimondani. A világ ebből persze semmit nem vett észre, mert profi ékszerészek még aznap megjavították és visszajuttatták a menyasszonynak.

Károly herceg nem tudta az eskü szövegét, Diana hercegnő pedig a vőlegénye nevét

Károly herceg és Diana hercegnő 1981-ben házasodott össze, de már ekkor sejthető volt, hogy nem lesz jó vége a dolognak. Egyrészt a padsorok között ott ült Kamilla, Károly szeretője, másrészt csomó baki történt a ceremónia alatt. Károly herceg például hibásan mondta az esküje szövegét, Diana hercegnő pedig felcserélte Károly herceg keresztneveit. Nem volt könnyű dolga, mert a vőlegénye teljes neve így hangzik: Károly Fülöp Artúr György herceg. 

Forrás: goodhousekeeping.com

Királyi család – minden mennyiségben:

 

Még több

Divat