3 csillagjegy, akinek elképesztő érzéke van a divathoz

Ismersz olyat, aki egyszerűen SOHA egyetlen megjelenésével sem lő mellé? Nos, akkor őt duplán megáldották a csillagok, amikor a stílusérzékenység kiosztásáról van szó. Mutatjuk, kik ők!

3 csillagjegy, akinek elképesztő érzéke van a divathoz

Hiába is szeretnénk tagadni a tényt, nem mindenki képes arra, hogy mindennap pontosan úgy nézzen ki, mintha egy divatlapból lépett volna elő. De természetesen ahogyan sok másra, úgy erre is születni kell: vagyis az asztrológia abban is közrejátszhat, kiből válhat igazi stílusikon. A listánkon szereplő csillagjegyeknek például egyáltalán nem okoz gondot az, hogy mit vegyenek fel, sőt! Általában mindenki irigykedve nézi a szettjeiket. 

Mérleg

A Mérleget a Vénusz, azaz a szépség bolygója uralja, tehát nem is lehet kérdéses, hogy az állatöv legstílusosabb csillagjegyei közé tartozik. Mivel az egyensúlyra törekednek, így tökéletes érzékkel választják ki az aktuális szettjeiket, soha nem esnek túlzásokba. Ennek ellenére szó sincs arról, hogy a Mérlegek biztonsági játékosok lennének, esetleg unalmasan öltözködnének. Sőt! Nagyon szeretik megszegni a szabályokat és soha nem aszerint döntenek az outfitjeikről, hogy éppen mi számít trendinek. És bár a lázadás nem áll tőlük távol, még ezt is zseniális mértékben űzik: kizárólag olyan modelleket újítanak be maguknak, amiről tudják, hogy a következő hónapokban is hordhatják majd. Ugyanis egy ruhadarab akkor az igazi számukra, ha időtálló.

Bak

A Mérlegekhez hasonlóan a Bakok is rajonganak azokért a modellekért és kiegészítőkért, amik sohasem mennek ki a divatból. És természetesen fantasztikus szemük is van ahhoz, hogy megtalálják ezeket a darabokat.

Irigylésre méltó az, ahogyan beépítenek a gardróbjukba akár olyan ruhákat is, amiket évtizedekkel korábban hordott valaki a családjukban.

Egyébként ehhez köze van annak is, hogy a Szaturnusz az uralkodó bolygójuk, melyeket a sorsszerű fordulatokkal és a rend szeretetével köznek össze. Márpedig mi is lehetne végzetszerűbb annál, minthogy a Bakok megőrizzék az utókornak a felmenőik kedvenc kabátját vagy szoknyáját és új életet adjanak nekik?

Oroszlán

Egyszerűen nem maradhatnak le a listánkról az Oroszlánok, hiszen éppen ők azok, akik MINDENKINÉL jobban vágynak az emlékezetes belépőre és a reflektorfényre. Ezt pedig a legegyszerűbben úgy érhetik el, ha egy felejthetetlen outfitben érkeznek meg egy társaságba. Míg a Mérlegek és a Bakok a kifinomultságra törekednek, addig az Oroszlánok a nevükhöz méltóan nem rettennek meg a csillogástól és a flitterektől sem. Az ő szótárukban nem létezik az átlagos kifejezés és még a leghétköznapibb eseményekre (például egy baráti vacsorára) is képesek annyit készülődni, mintha az Oscar-gála vörös szőnyegén kéne bevonulniuk.

Forrás: PureWow

Érdemes csekkolnod ezeket az asztro-listákat is: 

Még több

Divat