Sztárok, akik már nagyon megbánták a vörös szőnyeges ruhaválasztásukat

Rég volt, kínos volt, most pedig annál is kínosabb. A sztárok már maguk is fogják a fejüket, miért kellett igent mondani pont ezekre a ruhákra.

Sztárok, akik már nagyon megbánták a vörös szőnyeges ruhaválasztásukat

A divat fénysebességgel változik – amiről 10 éve még azt gondoltad, elképesztően stílusos, azon ma már fejedet fogva szörnyülködsz. Nincs ez másképp a hírességeknél sem: a múltban ők is hajlamosak voltak bevállalni olyan kreációkat, amiknek finoman szólva sem tett jót az idő. Az internet nem felejt, mi pedig örömmel meg is mutatjuk neked a sztárok legborzalmasabb szettjeit, amit már ők maguk is nagyon sajnálnak. 

Ashley Tisdale

Még szavakat is nehéz találni Ashley Tisdale 2004-es ruhájára, amit A Hihetetlen család premierjén húzott magára. Ma már persze Ashley is csak nevet a ruhaválasztásán, amiről néhány éve így beszélt a PeopleStyle-nak adott interjújában: „Egy nagyon furcsa rózsaszín terepszínű szoknyát és ezt a rózsaszín szőrös cuccot viseltem. Nem is tudtam igazán, hogy mi volt az, de azt mondtam, hogy mindegy, adjátok rám! Most már látom, hogy az egész nagyon fura volt. De ilyenkor már nem tehetsz mást, mint hogy nevess magadon. ”

Ashley Tisdale

Fotó: Getty Images / Steve Granitz

David és Victoria Beckham

„Egyszer Victoria  és én egy egymáshoz passzoló bőrruhába öltözünk” – mesélte nevetve David 2012-ben a H&M magazinnak. „Igaz, hogy Versace volt, de ma már el nem tudom képzelni, hogy miért gondoltuk ezt jó ötletnek.” A bizarr bőrszerkót egyébkén a pár egy 1999-es Versace partyn viselte.

David és Victoria Beckham

Fotó: Getty Images / Justin Goff

Bella Hadid

Meglepő lehet, pedig még Bella Hadidnak is volt olyan szettje, amit azóta megbánt – bár ő nem feltétlenül a nevetséges kinézete miatt. Az zavarta a modellt, hogy ez a nagyon szexi Alexandre Vauthier ruha, amit 2016-ban a cannes-i filmfesztiválon viselt, bizony nem sok mindent hagyott meg a képzeletnek… „Nagyon ideges voltam ebben a ruhában. Túlságosan is kihívó volt. Hiába volt gyönyörű, végig zavarban voltam. Az alteregóm volt igazából abban a ruhában, Belinda, én pedig pont az ellenkezője vagyok. Nem vagyok egy ilyen za-za-zum típus” – mesélte a modell 2021-ben a Vogue-nak.

Bella Hadid

Fotó: Getty Images / Gisela Schober

Selena Gomez

Az énekesnő ebben a kicsit emós szettben jelent meg 2007-ben a Vigyázz, kész, szörf! című rajzfilm premierjén. Mivel ez volt a legelső vörös szőnyeges megjelenése, talán ezt az aprócska stílusbakit el lehet neki nézni.„Emlékszem, az első vörös szőnyeges eseményemen egy skinny farmerben és tornacipőben jelentem meg. A stylistom majd elsüllyedt szégyenében” –  mesélte a Hollywood Life-nak.

Selena Gomez

Fotó: Getty Images / Alberto E. Rodriguez / Stringer

Eva Longoria

Eva Longoria 2001-ben a Los Angeles-i Tomb Raider premierjén egy egészen bizarr barna bőrszerkóban, melltartóban és tollas nyakláncban jelent meg.  „Amikor visszanézek, azt látom, hogy volt egy évtized, amikor gyakorlatilag minden képen csak a pucér hasam látszódott. Ilyenkor azt gondolom magamban, hogy oké Eva, miért nem álltál már le a crop topok viselésével? Muszáj volt minden egyes vörös szőnyeges eseményre haspólót húznod?” – mesélte nevetve a Health magazinnak.

Eva Longoria

Fotó: Getty Images / Barry King

Miley Cyrus

Ma már Miley is a fejét fogja néhány tinikori ruhaválasztásán. Ezen a 2011-es eseményen például egy össze nem illő hippi/bohó-stílusú szettet viselt, amiről később így nyilatkozott: „16-18 éves koromban volt néhány borzalmas outfitem. Ezt a hippi ruhát viseltem például Justin Bieber Never Say Never premierjén. Nem tudom elképzelni, miért gondolhattam azt, hogy Woodstockba indulok, és nem egy premierre..” 

Miley Cyrus

Fotó: Getty Images /
Gregg DeGuire

Divatból sosem elég:

Még több

Divat