Katalin hercegné nem fél duplázni, itt a bizonyíték, hogy újra és újra felveszi a kedvenc ruháit

A hercegnő megnyilvánulásai közül az egyik legszimpatikusabb, hogy bártan fel meri venni többször is ugyanazokat a ruhákat.

Katalin hercegné nem fél duplázni, itt a bizonyíték, hogy újra és újra felveszi a kedvenc ruháit

Az egy dolog, hogy Katalin hercegnének ruhák terén kiváló ízlése van, de attól sem riad vissza, hogy egy-egy szettet, ha kell újrahasznosítson, és többször felvegyen. Katalin a bizonyíték rá, hogy a luxus élet nem feltétlenül jár együtt a pazarló életmóddal! A következőkben megmutatjuk azokat a kedvenc ruháinkat tőle, amelyekben bátran duplázott az elmúlt években. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/ Julian Parker, WPA Pool,

Katalin először 2011-ben a BAFTA-díjátadón viselte ezt az Alexander McQueen ruhát, amit nem is olyan régen, október 17-én, az először megrendezett Earthshot Prize Awards alkalmából ismét előhúzott a szekrényéből. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/WPA Pool, Neil Mockford

Cambridge hercegnéje 2020 januárjában viselte először ezt a fekete-fehér kockás Zara ruhát, majd 2021 októberében, a londoni University College-ban tett látogatása alkalmával ismét ezt választotta. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Mark Cuthbert, Max Mumby/Indigo

Ezt a vörös Catherine Walker kabátot 2018-ban viselte először Katalin a karácsonyi istentiszteleten, majd két év múlva, március 8-án ismét egy istentisztelet alkalmával bújt bele. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Karwai Tang, Chris Jackson

2019-ben egy mentális egészséggel foglalkozó konferencián jelent meg először Kate ebben a Dolce & Gabbana szettben, majd duplázott benne idén januárban, amikor egy látogatást tett a londoni Evelina Gyermekkórházban. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo, John Shearer

Ezt a halványlila színű Roksanda Ilincic ruhát először 2011 júliusában viselte Los Angelesben, majd egy évre rá egy londoni eseményre is ezt választotta. 

Katalin hercegné

Fotó: Getty Images/WPA Pool, Max Mumby/Indigo

Katalin ezt a kékeszöld színű Jenny Packham ruhát viselte a 2012-es olimpiai gálán, 2018-ban a Tusk Conservation Awards eseményen pedig újrahasznosította. 

Bírod Katalin stílusát? Akkor ezeket se hagyd ki: 

Még több

Divat