5 film ma este, amivel garantált a szórakozás

Ha teljeskörű kikapcsolódásra vágysz, töltsd az estét Hollywood legtehetségesebb színészeinek társaságában!

5 film ma este, amivel garantált a szórakozás

Igazi sikerfilmek, és A-listás színészek várnak rád a tévében. A szórakozás garantált, neked nincs más dolgod, csak kiválasztani a kedvencedet – mutatjuk, hogy miből szemezgethetsz!

Csúcshatás (20:00, AMC) 

Bradley Cooper és Robert De Niro a főszereplői ennek az izgalmas akcióthrillernek, amelyben egy sikertelen író életét fenekestül felforgatja egy szupertitkos “intelligens gyógyszer”. Segítségével teljes agykapacitását kihasználja, és önmaga tökéletes verziójává válik. Rendkívüli képességeire azonban olyanok is felfigyelnek, akiket kétes szándékok vezérelnek. 

Csillagok között (21:00, HBO) 

A Föld egyre pusztul a közeli jövőben, a készletek kiapadóban, a lakóit pedig a kihalás veszélye fenyegeti. Nem mindenki hajlandó belenyugodni ebbe. Egy csapat tudós elindul a történelem legfontosabb és legveszélyesebb útjára… Ebben a lebilincselő sci-fiben olyan sztárok játsszák a főszerepet, mint Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain és az ekkor még nagyon fiatal Timothée Chalamet. 

Káoszelmélet (21:00, Filmcafe) 

Ennek a romantikus vígjátéknak a sztorija egy Ryan Reynolds által alakított pasiról szól, aki elhatározza hogy a továbbiakban úgy éli le az életét, hogy semmit sem tervez el előre. Hamarosan azonban beleszeret egy nőbe, akibe mellesleg a legjobb barátja is beleesik, ráadásul kiderül róla hogy nem lehet gyereke. Ekkor rájön, hogy mégiscsak szüksége lesz egy jó tervre. 

Értelem és érzelem (21:00, Sony Max) 

Jane Austen klasszikusában Emma Thompson és Kate Winslet játsszák a főszereplő Dashwood lányokat, akik pénz nélkül maradnak apjuk váratlan halála után. Egyetlen esélyük, ha jól mennek férjhez. Míg az idősebbik lány, Elinor nem bízik az érzelmeiben, addig húga, Marianne egészen más természet. Kérdés, hogy vajon végül az értelem vagy az érzelem győzedelmeskedik-e a párválasztásukban. 

Női szervek (21:00, SuperTV2) 

A film két kulcsfigurája Sarah Asburn és Shannon Mullins, két kemény, a munkájának élő, magányos nő, akik egyformán gorombák is. Pont ez az oka annak, hogy ki nem állhatják egymást. Ashburn ráadásul egy nagyképű FBI-ügynök, míg Mullins egyszerű, mocskosszájú bostoni rendőrnő. Amikor aztán Asburn ki akarja venni Mullins kezéből az egyik ügyét, rá kell jönnie, hogy emberére akadt… Ha igazi csajos vígjátékra vágynál, ne hagyd ki ezt a Sandra Bullock és Melissa McCarthy főszereplésével készült mozit. 

Ha éjszakába nyúló mozizást tervezel, ezeket is nézd meg:

Még több

Divat