Kvíz: Most kiderül, milyen melltartóra vágyik legjobban a tested!

A sloggi Body Adapt kollekciójának melltartói nemcsak kényelmesek, de tökéletesen igazodnak a tested változásaihoz is. Hogy melyik fazon illik hozzád legjobban? Kiderül a kvízből!

Kvíz: Most kiderül, milyen melltartóra vágyik legjobban a tested!

Tudod, mikor tökéletes egy melltartó? Amikor találkozik az, amit kényelemre elvársz, fazonként szívesen viselsz magadon, és egyetlen kérdésben sem kell kompromisszumot kötnöd. Elsőre talán úgy hangzik, mint valami izgalmas sci-fi, de mit szólnál egy olyan darabhoz, ami a testeddel együtt változik, hogy akkor is maximálisan kényelmes legyen a melltartód, ha felszaladt vagy épp leolvadt rólad pár kiló?

A melleid ugyanis folyamatosan változnak. Igen, a méretük és a formájuk is, a sloggi pedig olyan kollekciót álmodott meg, ami tökéletesen leköveti ezeket a változásokat. 

Mégis hogyan képes erre? A sloggi Body Adapt fehérneműk anyagrétegei között olyan szilikon hálót alakítottak ki, ami megfelelő tartást ad, sokkal kényelmesebb, mint egy körmerevítő (brrr), és nem kell más a varázslathoz, csak egy kis testhő, és a melltartód már fel is vette az alakod formáját, lekövetve a tested változásait. 

 

Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor bármire képes vagy, ebben pedig tökéletes társad lehet egy kényelmes melltartó. Ahogy az is teljesen oké, hogy a tested nonstop változik, a tinikortól az anyaságon át egészen az időskorig, ez pedig alkattól, mérettől, bőrszíntől és identitástól függetlenül úgy szép, ahogy van.

Mivel a sloggi kollekció fókuszában a sokszínűség és a folyamatosan változó női test áll, a Body Adapt melltartókat három különböző fazonban érheted el. Kíváncsi vagy, melyik verzió lenne a legkényelmesebb a testednek, és a legoptimálisabb az elvárásaidnak? Haladj végig a teszten, és kiderül!

Milyen melltartó illik a testedhez?

Cosmopolitan Hungary

T-Shirt Bra

Végre egy darab, ami biztost tartást ad, állítható a vállpántja, és kivehető, könnyű szivacspárnáinak hála egy feszülős, testhez simuló pólóban sem látszik át. És amikor azt hiszed, a csini mély nyakkivágásnál már nincs menőbb ebben a darabban, akkor szembesülsz a rugalmas 3D adaptív zónákkal, melyek gondoskodnak a láthatatlan kényelemről. 

T-Shirt-Bra

Soft Bra

Ha bőven elég egy közepes tartás, de azon belül is ragaszkodsz a kompromisszumok nélküli kényelemhez, és egy szivacs nélküli melltartóban érzed magad igazán szabadnak és megállíthatatlannak, a dekoratív V kivágású Soft Bra a te darabod! Az adaptív zónáknak köszönhetően szinte eggyé olvad a testeddel, így olyan érzés lesz, mintha nem lenne rajtad semmi, miközben tökéletesen tartja a melleidet. 

Soft Bra

 

Körmerevítő egyik fazonban sincs, hiszen azokat az adaptív szilikon hálók helyettesítik, ráadásul rögtön négy színben (fekete, fehér, testszín és bordó) érheted el őket a sloggi üzleteiben XS-től XL-es méretig. FYI: Minden darab lézervágott, vagyis úgy simul a testedre, mintha a bőröd lenne.

Bralette

Csak belebújsz, és már indulhat is a nap! A Bralette divatos, hosszított fazonja tökéletes számodra, ha 1, kisebbek a melleid, 2, imádod a trendi fazonokat és megoldásokat. Szivacsok és kapcsok nincsenek, állítható pántok és az adaptív zónák láthatatlan támogatása viszont adott. Kényelmes, cool és csak rád vár!

Bralette

Még több

Divat