A világ legkényelmesebb melltartója tényleg a testeddel együtt változik

Mit tudnak a sloggi új, Body Adapt melltartói és azok a bizonyos adaptív zónák, melyek azonnal lekövetik a tested változásait? Kíváncsi voltam, jogos-e a hype, így kipróbáltam.

A világ legkényelmesebb melltartója tényleg a testeddel együtt változik

Nem is gondolnád, milyen elképesztőn sokat változik a tested. És most nem csak az éveken, hanem akár egy menstruációs cikluson belüli változásokról beszélek. Vagy a fel-le ingázó kilókról. A covid alatt én is növesztettem karanténtestet, amiről már csak dacból sem vettem tudomást, hiszen én vagyok – vagyis voltam – a mindig vékony lány, aki mindegy, mennyit eszik, sosem hízik. A melltartóim és egyéb ruhadarabjaim aztán figyelmeztettek, hogy történt néhány változás a testemben, ami azóta is folyamatosan alakul. Az utóbbi stresszesebb heteknek köszönhetően például leolvadt 3 kiló – igen, a melleimből fogyok először –, amit kedvenc csipkecsodáim minden eszközükkel igyekeztek jelezni. Én tehát rengeteget változtam, a melltartóim viszont ugyanolyanok. Mármint a klasszikus körmerevítős, régi kedvenceim, melyek azóta is a fehérneműs fiókomban sziesztáznak most, hogy pár napja belebújtam egy sloggi Body Adapt melltartóba. 

Mivel nincs róla tapasztalatom, el sem tudtam, képzelni, mégis hogyan képes egy melltartó a testemmel együtt változni, a sloggi Body Adapt kollekcióját ugyanis pont ezért álmodták meg, jöjjön hízás és fogyás, mindenben támogat, mindenben lekövet, és mindenben a társad.

 

sloggi body adapt

Fotó: sloggi

 

Hé, itt vagy?

Életem első sloggi melltartója egy biztos tartást adó, kivehető szivacspárnákkal ellátott T-shirt Bra, amit egy feszülősebb póló alá is lazán felvehetek anélkül, hogy átütne – legalábbis ezt ígéri a fazon. Az első kellemes meglepetés (mármint a csodás, bordó árnyalaton túl) a felismerés, hogy új szerzeményemben nincs eltávolításra váró címke, a mosási tájékoztató és a méret ugyanis a melltartó belsején, az anyagra nyomtatva olvasható. 

Ami a biztost tartást illeti, nekem ez nagyjából egyet jelent a „nagy levegőt, mert egy ideig biztosan nem veszek” mutatvánnyal, ez azonban elmaradt életem a sloggi darabnál. Sőt, ha egészen őszinte akarok lenni, a lézervágott anyag úgy simult azonnal a bőrömhöz, mintha mindig is a testem része lett volna. Megvan az az érzés, amikor vagy te, van a melltartód, és minden alkalommal, amikor mozdulsz egyet, emlékeztet rá a melltartód, hogy ő is itt van? 17 éves melltartó-pályafutásom (és hidd el, sok nárcisztikus darabbal volt dolgom, míg az igazit kerestem) első olyan napját éltem át a T-shirt Brával, amikor úgy viseltem melltartót, és kaptak biztos tartást a melleim, hogy közben nem éreztem semmit. De TÉNYLEG semmit. A sci-fi élmény, amit az adaptív szilikon hálóktól reméltem, a testem számára mindvégig észrevétlen és végtelenül komfortos maradt. Tudod, amikor egyszerűen úgy érzed, hogy minden a helyére került – szó szerint.

 

sloggi body adapt

Fotó: sloggi

 

Kényelmes mennyország

És akkor most tegyük rendbe ezt az adaptív szilikonháló részt, ami gyakorlatilag a dinoszauruszok, de minimum a sötét középkor óta létező, bármi másnál kényelmetlenebb körmerevítőt helyettesíti.

Az anyagrétegek között helyezkedik el, és képesek arra, amire egy mindig ugyanolyan formájú merevítő nem: felveszi a testhődet, és képes az alakjával lekövetni a melledet, hogy úgy tartsa meg, hogy közben egy pillanatra se legyen számára kényelmetlen.

Vagyis mindig ott van, villámgyorsan reagál rád és a legjobbat hozza ki belőle, akár egy hűséges barátnő, aki nem farol ki mellőled, ha felszaladt rád pár kiló, vagy épp a bordáidon zongorázhatna, mert épp annyit stresszelsz, hogy enni is elfelejtettél, vagy mert egyszerűen ilyen típus vagy.

Bejött? Három opciód is van!

Az erős tartást adó, kivehető párnácskákkal turbózott T-shirt Brát próbáltam és imádom, de már most biztos, hogy a karácsonyi ajándéklistámon szerepel majd a hosszított és trendi fazonú Bralette, amibe csak bele kell bújni, mint valami pólóba, és egy hátul kapcsos, közepes tartást adó Soft Bra is. Azt még nem tudom, hogy a fekete, a fehér, a testszínű vagy a bordó (a testszínű praktikus, a fehér mindig klasszikus, a fekete őrülten cool, a bordó pedig gyönyörű) mellett döntök, az viszont megnyugtató, hogy változzon bármennyit is az ízlésem színek és fazonok terén, a Body Adapt melltartóit XS-XL-ig szerezhetem be. A helyet mindenesetre már fel is szabadítottam a fiókomban a világ minden bulshit nélkül legkényelmesebb melltartóinak.

 

bralette

(Fotó: sloggi)

 

 

soft bra

(Fotó: sloggi)

Még több

Divat