Koppintsd le Katalin legmenőbb téli cipőit!

Jó hírünk van: egyáltalán nem kell lemerítened a bankkártyádat ahhoz, hogy olyan stílusos legyél, mint Katalin hercegné!

Koppintsd le Katalin legmenőbb téli cipőit!

Bár továbbra is egyértelműen Diana minden idők legstílusosabb hercegnéje, azért Katalin is világszerte nők millióinak öltözködését inspirálja nap mint nap. Na persze nem véletlenül, hiszen Vilmos felesége gyakran választja ki olyan boltokból a ruháit, amiket még mi, hétköznapi halandók is megengedhetünk magunknak. (A ZARÁT mondjuk kimondottan kedveli.)

Ráadásul sok hírességgel ellentétben ő lazán felvesz egy-egy modellt több nyilvános eseményre is. A Vilmos által alapított „Earthshot Prize” elnevezésű díj átadójára például a fenntarthatóság jegyében előszedte a gardróbjából azt a darabot, amit már a 2011-es BAFTA-átadón is viselt.

Sőt, még a cipői között is számtalan olyan akad, aminek megtalálhatod a hasonmását a kedvenc üzleteidben. Megkönnyítjük egy kicsit a dolgodat, ugyanis végeztünk egy gyors kutatást a neten és megtaláltuk azokat a modelleket, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint Katalin legmenőbb téli lábbelijei.

Te melyiket újítod be a leghidegebb napokra idén?

Ez a magassarkú például ideális lehet az elegánsabb alkalmakra, mint például egy színházi előadásra.

Kate Middleton

(Fotó: Samir Hussein/Getty Images)

Elkezdett havazni? Szavazz erre a modellre!

Kate Middleton

 (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Forralt boroztok egy kicsit a barátnőiddel és közben szétnéztek a karácsonyi vásárban? Ez a csizma szuper kényelmes lesz hozzá!

Kate Middleton

(Fotó: Samir Hussein/Getty Images)

De szavazhatsz egy rövidebb szárú verzióra is.

Kate Middleton

(Fotó: Eamonn M. McCormack/Getty Images)

A tökéletes randi-cipő után kutatsz télre? Ne is keress tovább!

Kate Middleton

(Fotó: WPA Pool/Getty Images)

Van még pár stílustipp, amit elleshetsz tőle:

Még több

Divat