A legmenőbb csizmatrendek, ha biztosra mennél a hidegben

Elhoztuk az őszi-téli szezon megkerülhetetlen csizmatrendjeit, de persze nem hagyunk konkrét darabok nélkül sem.

A legmenőbb csizmatrendek, ha biztosra mennél a hidegben

Akár régi visszatérőkről, akár új versenyzőkről van szó, az őszi-tél csizmatrendek közül garantáltan megtalálod a hozzád valót. Merthogy az a helyzet, hogy nem kevés opciót kínálnak a trendek… De tudod, mi a legjobb része? Hogy jó néhány darabot (a velük kézen fogva érkező stílustippekkel) átmenthetsz akár a tavaszi szezonra is. Jó nézegetést!

Merész térdcsizma

Ha térdcsizmáról van szó, akkor minden játszik, ami bevállalós. Ez lesz az idei verziója annak a trendnek, ami azóta az életünk és a gardróbunk része, hogy Andream megvillantotta őket Az ördög Pradát viselben. (Igen, azokra az ikonikus térdig érő Chanel csizmákra gondolunk.) A lényeg, hogy olyan textúrákban és színekben gondolkodj, amivel kitűnhetsz a tömegből. Ez jelenthet bőrhatású darabokat, esetleg krokodilmintás változatot, vagy csak szimplán olyan merész árnyalatokat, mint a metálos ezüst vagy a két tónusú műfaj. Engedd szabadjára a képzelőerőd!

csizmatrendek

Nyeregbe, cowgirl!

A cowboy csizmák idén hivatalosan is reneszánszukat élik. (Talán azért, mert Taylor Swift újra felveszi a country számait?) Bármi is legyen a magyarázat, a western fazon visszatért és menőbb, mint valaha – már ha úgy hordod, hogy illeszkedjen a saját stílusodhoz. Mert nem, nem kell rögtön cowgirllé változnod (persze, ha ezt szeretnéd, semmi akadálya), de nyugodtan párosítsd ezt a stílusú darabot a kedvenc kötött cuccaiddal vagy a lazább outfiteddel. Az számít, hogy szórakozz kicsit a műfajjal. Nem véletlenül hívják vadnyugatnak.

csizmatrendek

Katonás (t)rend

Ha valamit megtanultunk az utóbbi egy évben az az, hogy a kényelmet jobb nem beáldozni a divat oltárán. Szerencsére ezért találták ki a military stílusú bakancsokat (és csizmákat), amik egyszerre komfortosak és szuper jól is néznek ki. Nyugodtan adj egy esélyt a világosabb, sőt, akár élénkebb színeknek is, hiszen nem feltétlenül az az egyetlen funkciója lehet egy ilyen cipőnek, hogy összekoszolódjon. Sokkal inkább arra használjuk őket idén, hogy felvonuljunk a világ kifutóján, ezért a mi tippünk ehhez a lábbelihez az, hogy a köré épített teljes szetted legyen minél csajosabb.

csizmatrendek

Helló, égimeszelő!

Minél nagyobb annál jobb? Az őszi-téli cipőtrendek válasza erre egy határozott és nagybetűs IGEN. A nyári platform szandálok természetes evolúcióját követve a szezonban eljött a (változó mértékben) magasított talpú csizmák ideje. Ezek a cipők a drámáról és a figyelemfelhívásról szólnak, úgyhogy légy bátor és állj be (szó szerint) a trendbe! Hidd el, az outfited csak hálás lesz érte, hiszen ez a cipő az a hiányzó részlet, amivel felkerül az i-re a pont.

csizmatrendek

Carrie Bradshaw-nál is jobban imádod a cipőket? Mi is:

Még több

Divat