Itt a bizonyíték, hogy nem végződik katasztrófával, ha két sztár ugyanolyan ruhában jelenik meg egyszerre a vörös szőnyegen

Képzeld el, hogy maximálisan kitettél magadért ruha-fronton, a szetted mégis szembe sétál veled. A sztárok rémálma gyakrabban fordul elő a vörös szőnyegen, mint sejtenéd – ők pedig meglepően jól kezelik a nem túl szerencsés véletlent.

Itt a bizonyíték, hogy nem végződik katasztrófával, ha két sztár ugyanolyan ruhában jelenik meg egyszerre a vörös szőnyegen

Megvan az a jelenet a 2. Szex és New York mozifilmből, amikor Samantha és Miley Cyrus tökéletesen ugyanolyan ruhában jelenik meg a vörös szőnyegen? A résztvevők borítékolják, hogy borzalmasan végződik a felismerés, a két nő mégis úgy dönt, nem tesz úgy, mintha nem történt volna semmi, de nem is akad fenn a dolgon – helyette inkább összeölelkezve pózolnak a fotósok előtt. A girl power jelenetre azóta számos példa akadt, sőt néha szándékosan döntenek úgy a hírességek, hogy ugyanolyan ruhában tündökölnek. 

A lila dupla árnyalata

Míg a legtöbb esetben tényleg szerencsétlen egyezésekről beszélünk, Julia Robertsnél koncepció volt, amikor stylistjával, Elizabeth Stewarttal egy ugyanolyan lila Givenchy öltönyben jelentek meg egy magazin díjátadóján. Amikor megkérdezték, mégis miért döntött így, a színésznő azzal érvelt, hogy nem gyakran mennek együtt hasonló eseményekre, és szerették volna emlékezetessé tenni.

Julia Roberts és Elizabeth Stewart

Fotó: Getty Images / Matt Winkelmeyer

Trükkös fazon kétszer

Sara Sampaiót nem kifejezetten zavarja, Emily Ratajkowski viszont már annál frusztráltabbnak tűnik, hogy kénytelen volt ikertornyosdit játszani modell kolléganőjével ebben a különleges, narancs árnyalatban pompázó Cushnie ruhában a Sports Illustrated egyik rendezvényén.

Emily Ratajkowski és Sara Sampaio

Fotó: Getty Images / Rick Diamond

A legcoolabb koncepció

A Légió sorozatból ismert Aubrey Plaza és a Marvel univerzum egyik legvagányabb karakterét alakító Elizabeth Olsen szándékosan tette le a voksát ugyanarra a Marc Jacobs kreációra. A páros ugyanis így szeretett volna tisztelegni az Ingrid Goes West című film premierjén a karaktereik előtt.

Aubrey Plaza és Elizabeth Olsen

Fotó: Getty Images / Axelle/Bauer-Griffin

 

Mi van akkor, ha veled történik meg mindez, mondjuk egy házibuliban? David Meister divattervező szerint a legrosszabb, amit tehetsz, ha hazarohansz átöltözni. Helyette tekints úgy a helyzetre, mint szuper small talk lehetőségre: menj oda a másikhoz, dicsérd meg, milyen zseniálisan néz ki, és mondd el, mennyire jó érzés találkozni valakivel, akinek pont olyan jó az ízlése, mint neked. Ha nem tudod magad túltenni a dolgon ennyire könnyen, hagyd magadon a sálad, vagy vess be egy kiegészítőt, ami kicsit is megkülönböztet titeket.

Hófehérkék a backstage-ben

Nyoma sincs zavarnak, irigységnek, vagy „talán nem is vagyok olyan eredeti?” dilemmának, miután Olivia Munn és Julianne Hough ugyanabban a fehér együttesben jelent meg a Super Bowl előtti partin.

Julianne Hough és Olivia Munn

Fotó: Getty Images / Mike Coppola

Trollkodunk?

Ha képesek voltak osztozni a figyelmen és a versszakokon a When You Believe című számnál, akkor egy ugyanolyan szett már nem is akkora dolog. Márpedig Mariah Carey és Whitney Houston ezzel a húzással trollkodták meg a saját dívaságukat az 1998-as MTV VMA-n. Ugye nem gondoltad, hogy véletlenül nézték be ennyire?

Mariah Carey és Whitney Houston

Fotó: Getty Images / KMazur

Vadulás a négyzeten

Hiába a ronda vastag öv, messziről ordít, hogy ugyanabba a leopárdmintás ruhába szeretett bele Jaime King modell és Nikki Hilton örökösnő, amit egy kis nevetéssel és ölelgetéssel, vagyis abszolút békével konstatáltak.

Jamie King és Nikki Hilton

Fotó: Getty Images / Gregg DeGuire

Forrás: harperbazaar.com

Mert tudjuk, hogy a vörös szőnyeg az egyik kedvenc mozid:

Még több

Divat