Álomszép fotót posztolt magáról Kulcsár Edina, mégis belekötöttek a rajongói

Ha nincs smink, az a baj, ha sok a smink, az a baj, szóval híresség legyen a talpán, aki győzi az ügyes zsonglőrködést a közösségi médiában. Kulcsár Edina legújabb fotója – bár tényleg csodaszép rajta – például eléggé megosztotta a követőit.

Álomszép fotót posztolt magáról Kulcsár Edina, mégis belekötöttek a rajongói

613 ezer követője van az Instagramon, kedves, sikeres, gyönyörű, mégis rendszeresen megtalálják a trollok, vagy épp saját rajongói jegyzik meg, épp miért nem értenek egyet Kulcsár Edinával. Nemrég azt sérelmezték, hogy mesekönyvet írtak férjével Csutival, amit boldogan promóztak együtt, noha a Nyerő Párosban kiderült, nem is olyan felhőtlen a kapcsolatuk, így sokan képmutatásnak tartják a dolgot. De belekötöttek már abba is, hogy Edina hasa túlságosan izmos… 

A legújabb fotóját elnézve (itt tudod csekkolni) nyilván fel sem merül benned, hogy bárki is kritizálná, hiszen egy csodaszép sminkben mosolyog. A kommentszekciót átfutva viszont láthatod, hogy sokaknak nem tetszik Edina sminkje, különösen az ajkai nem. „Hű mekkorára festetted a szádat, nem értem, miért kell jóval kijjebb húzni azt a kontúrt. Így olyan, mintha paprikát ettél volna.” – jegyezte meg az egyik kommentelő, de egy másik követő sem tudta figyelmen kívül hagyni a dolgot: „Nagyon szép vagy, de nem értem, miért kell tovább húzni a kontúrt a szádnál…”

„Én sem értem. Olyan sokan csinálják, és szerintem idétlenül néz ki. Értem én, hogy teltebb legyen a hatás, főleg távolabbról, de olyan, mintha csak eltévesztette volna a száj vonalát. Szerintem Edina smink nélkül, vagy nagyon visszafogott, természetes színekkel a legszebb.” – kapcsolódott be egy újabb hozzászóló. 

Neked bejön Edina sminkje?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Fusd át a nap sztárhíreit:

Még több

Divat