Meghan Markle már megint Diana hercegnőt utánozta

Meghan Markle egyszerűen lélegzetelállító volt a New Yorkban rendezett Salute to Freedom gálán, a megjelenése azonban mégsem volt olyan eredeti, mint gondolnád.

Meghan Markle A-listás hírességekhez méltó (és legalább ennyire bátor) kreációban jelent meg a Salute to Freedom gálán: Carolina Herrera ruhája nem csak tűzpiros színe, de a dekoltázsa és lábvillantós szabása miatt is szokatlanul kihívónak tűnhet ahhoz képest, amit a királyi családban töltött évei alatt megszokhattál tőle. (A merész és feltűnő tusvonalról, amit a sminkes elmondása szerint nagyon menőnek talált Harry herceg, már nem is beszélve.)

Meghan Markle

Fotó: Getty Images / Dia Dipasupil

És ha már a királyi családnál tartunk: Meghan úgy döntött, Diana hercegnő egyik kedvenc ékszerével egészíti ki a szettjét a 2021-es Salute to Freedom gálán, méghozzá egy Cartier gyémánt tenisz karkötővel. Nem ez az első eset, hogy a csodás ékszer Meghannel tart egy fontos eseményre, az ominózus Oprah-interjú alatt is pont ezt viselte, Meghanék szóvivője pedig akkor ki is fejtette a Today műsorában, mi áll a döntésük mögött:

Azért akarta pont ezt a karkötőt viselni, hogy Harry édesanyja is ott legyen velük az interjú alatt

Diana hercegnő egyébként kifejezetten szívesen tette le a voksát a piros mellett a különböző nyilvános eseményeken: micsoda véletlen, a Meghan által is viselt karkötőjét ugyancsak tűzpiros ruhával együtt viselte 1997-ben, nem sokkal halála előtt. De nem Diana az egyetlen, akit előszeretettel koppint Meghan – Michelle Obama stílusa és ruhaválasztásai is gyakran köszönnek vissza nála.

Diana hercegnő

Fotó: Getty Images / Anwar Hussein

Forrás: pagesix.com

Mi a helyzet mostanában az angol királyi családdal?

Még több

Divat