Breaking: Kiderült, mikor láthatod Magyarországon a Szex és New York folytatását

Reméljük, ülsz, mert fantasztikus híreink vannak! Nemcsak azt tudjuk már, hogy mikortól darálhatod a Szex és New York folytatásának részeit, de egyúttal egy friss, ropogós, magyar (!) előzetest is hoztunk az És egyszer csakról.

Breaking: Kiderült, mikor láthatod Magyarországon a Szex és New York folytatását

Már tűkön ülsz, hogy végre viszontláthasd Carrie-t, Mirandát és Charlotte-ot? Alig várod, hogy megtudd, hogyan oldották meg Samantha távozását és szeretnéd látni, hogyan győznek meg a csajok, hogy Sam nélkül is szuper csapat? Már előre látod, milyen divat inspirációkat fogsz kapni, ha egyszer már kijön a Szex és New York folytatása? Akkor fantasztikusan jó hírünk van, mert a helyzet az, hogy már egyáltalán nem kell sokat várnod az új részekre!

Bizony, a magyarul És egyszer csak címre hallgató széria hamarosan debütál a világban és vele együtt Magyarországon is! Ez a dátum pedig valójában közelebb van, mint eddig remélni mertük – hiszen Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon még mindig forgatják New Yorkban az epizódokat –, és ez az időpont pedig nem más, mint (dobpergést kérünk) december 9-e!

A triumvirátus új fejezete duplaepizóddal indul az HBO GO-n, ezután pedig hetente nézheted majd a friss részeket. És hogy miről fog szólni a folytatás? Az HBO sajtóközleménye szerint a sorozat ezúttal is „Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis) történetét követi, ahogyan a harmincas éveik életének és baráti viszonyainak bonyolult valóságától eljutnak az ötvenes éveik életének és baráti viszonyainak még bonyolultabb valóságáig.”

Egy kicsit konkrétabb képet kaphatsz arról, mit is várj Carrie-ék új kalandjairól akkor, ha megnézed a vadonatúj (magyar feliratos!) előzetesét az És egyszer csaknak. A trailerben láthatod, hogy Carrie (mint az korábban már kiszivárgott), a nyomtatott médiától a podcastekig vándorolt, ahol egy új barátnője is lesz, akit a Grace klinikából ismert Sara Ramírez. De nem őt találták a Samantha által hagyott űr beöltésére, hanem Nicole Ari Parkert, aki Lisa Todd Wexleyt alakítja majd – őt is kiszúrhatod pár képkockán, ahogy a visszatérő Chris Noth-t (igen, Mr. Biget) és a Charlotte férjét, Harry-t játszó Evan Handlert is. A szíved pedig össze fog szorulni a nemrég hirtelen elhunyt Willi Garson láttán, aki szintén szerepel a videóban.

Nézni fogod az új részeket?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

December 9-ig még van egy kis idő, addig olvass el mindent IS az És egyszer csakról:

Még több

Divat