Ritkán látni, hogy Katalin hercegné ekkora bakit követne el

Vilmos herceg felesége, Katalin hercegné majdnem mindig tökéletes szerelésben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Bakik azonban még nála is előfordulnak!

Ritkán látni, hogy Katalin hercegné ekkora bakit követne el

Vilmos herceg 2011-ben vette feleségül az egykori Kate Middletont, akit ma már Katalin hercegnéként ismer a világ. Házassága előtt a hercegnének még nem volt túl kiforrott az ízlése, fiatal lányként sokszor egyszerű miniruhákban és mélyen kivágott felsőkben mutatkozott. A palotában azonban nagyon komoly stílusképzést kapott, így extra hamar a világ egyik legkomolyabb stílusikonjává vált. Nők milliói utánozzák öltözködését, ám ennek ellenére még ő sem mindig tökéletes. Bármennyire szeretjük, az alábbi szettek egy picit mellémentek. 

Katalin hercegné éppen terhes volt, amikor ezt a furcsa mintájú, sötétkék bársonyruhát választotta egy eseményre. Szerintünk sajnos nem volt jó döntés, a ruha nagyon öregítette őt, egyáltalán nem látszott, hogy ő egy gyönyörű és fiatal kismama. Még a pocakja is eltűnt benne!

Katalin hercegné Svédországban - 2018

Katalin hercegné Svédországban – 2018 (Fotó: Getty Images)

Ezzel a zöld-kék madármintás ruhával ugyanaz a probléma, mint az előzővel. Nagyon sötét, nagyon öreges, sőt, eléggé összevissza is. A minták annyira magukra vonzzák a tekintetet, hogy az ember nem veszi tőle észre, mennyire gyönyörű a viselője. Pedig az!

Katalin hercegné Berlinben

Katalin hercegné Berlinben (Fotó: Getty Images)

Katalin hercegné szeret egyszerűen és sportosan öltözködni, viszont ebben az esetben egy kicsit túl egyszerűre sikeredett az összhatás. Anglia leendő királynéja miért mutatkozik egy ennyire snassz, szürke pulóverben? Sajnos a rajongóknak sem nyerte el a tetszését, még úgy sem, hogy egy lazább eseményre volt a hercegné hivatalos.

Katalin hercegné szürke pulcsiban

Katalin hercegné szürke pulcsiban (Fotó: Getty Images)

Oké, hogy olyan eseményen vett részt, ahol minél szimplább szettben szeretett volna megjelenni, de ez a sok réteg egyszerűen borzalmas. Ing, pulcsi és mellény is? Minek? Sajnos ebben a ruhában úgy fest, mint a saját anyukája. Reméljük, soha többé nem veszi fel ezeket a darabokat!

A ruha, amit Katalin hercegné viselt, egyszerűen meseszép volt, ám semmit nem lehetett látni belőle, a hűvös idő miatt ugyanis kénytelen volt kabátba bújni. Ez a rövidke piros kabát azonban rémes választás volt, nagyjából bármi más jobban illett volna az aznapi öltözékéhez.

Piros kabátban (Fotó: Getty Images)

Katalin hercegné 2020 januárjában igyekezett a templomba ebben a szerelésben. A kabát és a kalap azonban nem igazán állt jól neki, leginkább azért, mert stílusában egyáltalán nem passzolt a kettő egymáshoz.

Katalin templomba menet

Katalin templomba menet (Fotó: Getty Images)

Forrás: cafemom.com

Még többet szeretnél megtudni Katalin hercehnéről?

 

Még több

Divat