Fogadjunk, nem tudtad, hogy ezek a hírességek rajongtak Diana hercegnőért

Diana hercegnő olyan ikon volt, akiért nem csak egy ország lakói, hanem konkrétan a sztárok és hírességek is rajongtak.

Fogadjunk, nem tudtad, hogy ezek a hírességek rajongtak Diana hercegnőért

Emlékszel még arra, amikor Jack Nicholson gratulált Jennifer Lawrence Oscar-győzelméhez, és ettől Jen annyira zavarba jött, hogy nem tudta palástolni az izgalmát? Ez volt az a pillanat, amikor mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a sztárok is csak emberek, és nekik is vannak példaképeik, akiket annyira bálványoznak, akárcsak te a kedvenc színészeidet. Szóval ezek után nem meglepő, hogy az amúgy is közkedvelt Diana hercegnőnek szép számmal akadtak fanjai a hírességek között, csekkold őket! 

Diana hercegnő és John Travolta

Fotó: Getty Images/Handout

Diana hercegnő 1985-ben utazott először a tengerentúlra, ahol konkrétan az amerikai elnök, Ronald Reagan és a first lady, Nancy Reagan partijára volt hivatalos. A hercegnő a fekete ruhájában mindenkit lenyűgözött, de John Travoltára mindenkinél nagyobb benyomást tett, a színész azonnal felkérte őt táncolni – ezt nevezzük bátorságnak! 

Diana és David Bowie

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

 A National AIDS Trust védnökeként Diana hercegnő részt vett egy koncerten a Wembley Arénában az AIDS világnapján, 1993. december 1-jén. Az ünneplés megkezdése előtt azonban a backstage-ben váltott néhány szót David Bowie-val, aki láthatóan teljesen le volt nyűgözve a megtiszteltetéstől. 

Diana és Teréz anya

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

Teréz anya nemcsak rajongva szerette Diana hercegnőt, de ők ketten nagyon közel álltak egymáshoz. Lady Di tragikus halála után úgy nyilatkozott, hogy akárcsak ő, Diana is nagyon aggódott a szegények sorsa miatt, ezért állt annyira közel a szívéhez, ezért nézett fel rá.

Diana és Pavarotti

Fotó: Getty Images/Dave Benett

Diana egy jótékonysági szervezet zenés koncertje miatt utazott Olaszországba, ahol nem más, mint Luciano Pavarotti állította meg, mielőtt színpadra lépett. Az operaénekes nagy rajongója volt a Szívek hercegnőjének, rögtön felajánlotta, hogy körbe vezeti a színfalak mögött. 

Diana és Spielberg

Fotó: Getty Images/Princess Diana Archive

 Steven Spielberg és a walesi hercegnő 1993 nyarán találkoztak, ugyanis Diana személyesen tette tiszteletét a Jurrasic Park londoni premierjén. Hogy Spielberget mennyire lenyűgözte Lady Di, azt elárulja, hogy még a temetésén is részt vett. 

Tom Cruise és Nicole Kidman

Fotó: Getty Images/Adam Butler – PA Images

Szintén egy premieren találkozott az egykori álompár, Tom Cruise és Nicole Kidman a hercegnővel, és ha lehet hinni a pletykáknak, a színésszel nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek. Ők szintén azok között voltak, akik az utolsó útjára kísérték Dianát. 

Diana és Tom Hanks

Fotó: Getty Images/Tim Graham

Tom Hankset és Dianát az Apollo13 premierjén fotózták együtt, állítólag a Forrest Gump színésze igazi Diana-fan volt, csodálta a munkásságát. Simán ki is nézzük belőle, hiszen legutóbb is azzal lepett meg egy ismeretlen párt, hogy megjelent az esküvőjükön. 

Diana és Elton John

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

Nyilván nem maradhat ki a felsorolásból Elton John sem, aki nemcsak rajongója, hanem barátja és bizalmasa is volt Dianának. Amikor a hercegnő meghalt, még dalt is írt a tiszteletére, annyira megrázták a történtek. 

via

Diana hercegnő 24 évvel a halála után is még mindig ott van a köztudatban:

Még több

Divat