Erzsébet királynő az utolsó pillanatban megint visszalépett a hivatalos megjelenéstől

Ma ő is részt vett volna a Remembrance Sunday keretében megrendezett eseményeken, de az utolsó pillanatban mégis visszalépett, pedig ez lett volna a nagy visszatérése.

Erzsébet királynő az utolsó pillanatban megint visszalépett a hivatalos megjelenéstől

Erzsébet királynőt lassan egy hónapja, hogy nyugalomra és pihenésre ítélték az orvosai, őfelsége pedig be is tartotta az utasításokat, ezért úgy tűnt, hogy a mai Fegyverszünet Napjának alkalmából (Remembrance Day – ezen a napon az első világháborút lezáró compiègne-i fegyverszüneti egyezmény aláírására emlékeznek) ismét visszatér hivatalos teendőihez. A palota szóvivője néhány napja elmondta, hogy a Erzsébetnek határozott szándéka, hogy részt vegyen a veteránok legfontosabb nemzeti emlékünnepén, amit a korábbi évekhez hasonlóan az erkélyről néz majd végig. Végül az utolsó pillanatban mégis visszalépett a feladattól hátfájdalomra hivatkozva, de a kiadott közlemény szerint nagyon csalódott, hogy ki kellett hagynia az eseményt, hiszen minden évben megjelenik az istentiszteleten. 

69 éves uralkodása alatt csak hat emléknapot hagyott ki – négyet azért, mert külföldön tartózkodott királyi körúton, kettőt pedig azért, mert terhes volt. Egy szakértő szerint azért különösen szerencsétlen az időpont, mert a királynő már kipihentnek és gyógyultnak érezte magát, ezért is tért vissza Windsorba rövid sandringhami látogatása után. 

via

Jöhet egy kis hírupdate?

Még több

Divat