3 csillagjegy, aki mindenkinél hanyagabb

Nem tudnak odafigyelni, gyakran felületesek és bizony hanyagok is. A következő három csillagjegynek érdemes kicsit dolgoznia magán!

3 csillagjegy, aki mindenkinél hanyagabb

A következő csillagjegyek hajlamosak a nemtörődömségre, hanyagságra, és nagyon nehezen tudnak odakoncentrálni a fontos dolgokra. Ennek pedig gyakran a munkájuk látja a kárát. Te is köztük vagy? Nyugi, nincs minden veszve! Ezeken a hibákon egy kis odafigyeléssel könnyen lehet javítani! 

Ikrek 

Ikrekként nagyon könnyen rád tud törni az unalom, ezért folyamatosan új impulzusokra van szükséged ahhoz, hogy szórakoztasd magad. Ez pedig azt jelenti, hogy a figyelmedet szinte bármi könnyen el tudja vonni – akár munka közben is. Persze mindig megcsinálod, amit nagyon muszáj, de a nemtörődömséged és hanyagságod aztán meg is látszik az eredményen. Az önmagában tök jó, hogy vágysz az új dolgok megismerésére, de közben fontos lenne megtanulnod jobban összpontosítani. 

Kos 

Kosként nem feltétlenül a kitartó figyelmedről vagy híres. Szeretsz új dolgokba belevágni, ami azzal jár, hogy az aktuális projektjeidet hajlamos vagy csak úgy, befejezetlenül félbehagyni. Persze érthető, hogy az új mindig izgalmasabb, de ha csak egy kicsit megpróbálnál jobban elköteleződni feladatok, (vagy akár emberek) iránt, az neked is és a munkádnak is jót tenne. A magabiztosságod így is sokat segít, de ha kicsit figyelmesebb is lennél, sokkal nagyobb sikereket érhetnél el. 

Mérleg 

Mérlegként imádod a szép és kifinomult dolgokat, ezért is olyan meglepő mások számára a hanyagságod. Hiába van trendi holmikkal berendezve az otthonod, hajlamos vagy mindent szétszórni, otthagyni, és kupit csinálni pillanatok alatt. De a hanyagságod a munkádban is megmutatkozik: szeretsz gyorsan pontot tenni egy-egy projekt végére, és a sietség miatt nem feltétlenül figyelsz oda a precizitásra.   

Horoszkópból nálunk nincs hiány:

Még több

Divat