Szívszorító dolgot árult el Adele az életéről

Az énekesnő Oprah Winfrey vendége volt, ahol elég sok mindenről mesélt, többek között arról, hogy miért különösen fontos neki a jelenlegi kapcsolata.

Szívszorító dolgot árult el Adele az életéről

Ha lemaradtál volna, Adele tegnap Oprah Winfrey vendége volt és egészen hosszan mesélt a műsorvezetőnek a házasságáról, hogy miért döntött úgy, hogy Amerikába költözik a kisfiával, sőt, még a Rich Paullal való kapcsolatáról is.  

Utóbbi igazán mélyre ment, ugyanis amellett, hogy elárulta, mennyire okosnak tartja a férfit és mennyire szeret a társaságában lenni, egy nagyon fontos dolgot is megemlített: ez az első alkalom, hogy szereti önmagát és nyitott arra, hogy valaki más is viszont szeresse. Azok után, hogy Adele már túl van egy házasságon, elég megdöbbentő volt ezt a kijelentést hallani, hiszen ezek szerint eddig folyamatosan kételkedett önmagában, ami nagyon szomorú. 

Ez az első alkalom, hogy szeretem magam és nyitott vagyok a szeretetre, hogy valaki más szeressen. Ez csak időzítés kérdése. De érdekes lenne látni, hogyan reagálok valamire, ami bánt engem, most, hogy biztonságban érzem magam és a romantikán kívül másról is tudok beszélni. 

via

Képbe hozunk a legújabb sztárhírekkel:

Még több

Divat