3 csillagjegy, akinek a héten megoldódnak az anyagi gondjai

Ha te is a következő csillagjegyek közé tartozol, akkor jó hírünk van: az univerzum végre megoldást ajánl pénzügyi fronton!

3 csillagjegy, akinek a héten megoldódnak az anyagi gondjai

Kivételesen szerencsés vagy, ha a következő csillagjegyek egyikében születtél, ugyanis a héten végre megtörténik a csoda, és az anyagi helyzeted olyan mértékben rendeződik, hogy végre nem kell a holnap miatt aggódnod. 

Kos 

A nagy őszi takarítás során egy csomó olyan dolgot kiselejtezel, amiben potenciál van, ezért úgy döntesz, feltöltöd őket az online piactérbe és eladod mindegyiket. Ami először csak kisebb bevételi forrásnak ígérkezik, elég szép összeggé növi ki magát, ezzel pedig olyan extra pénzre tehetsz szert, ami különösen jól jön így az ünnep közeledtével. 

Szűz 

Nagyon nyomasztott, hogy voltak olyan hónapok, amikor a szüleidtől kellett kölcsön kérned. Persze mindig megadtad nekik az összeget, de valahogy cikinek érezted, hogy rögtön hozzájuk fordulsz, ha megszorulsz. Szerencsére erre most jó ideig nem lesz szükség, mert olyan fizuemelés van kilátásban, ami pont fedezi az extra kiadásaidat. 

Bak 

Mivel amúgy is rajongva szereted a munkádat, ezért nem kérdés, hogy szívesen vállalod be azt a plusz feladatot, amit a főnököd szeretne egy kis extráért veled intéztetni. Az sem okoz gondot, hogy emiatt a szabadidőd egy részét kell beáldoznod, mert úgy érzed, hogy ez mindenképp a hasznodra válik: bevágódsz a főnöknél és még pénzt is keresel vele. 

Olvastad már a nap híreit?

Még több

Divat