Nem hiszed el, Sophie Turner milyen jó fej a férje exével

Sophie Turner nagyon lazán kezeli az ex-kérdést, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy személyesen támogatta Taylor Swiftet.

Nem hiszed el, Sophie Turner milyen jó fej a férje exével

Taylor Swift a múlt héten óriási dobással készült! Ha te is fan vagy, akkor nyilván láttad már, micsoda pazar videót rendezett a saját számához Sadie Sink (igen, a Stranger Thinges-es Sadie) és Dylan O’Brian szereplésével, de még ennél is durvább, hogy úgy lenyomta az SNL-ben a tíz perces dalt, hogy abban egyetlen hiba sem volt. 

Hogy jön ide Sophie Turner? Hát úgy, hogy a színésznő egyike volt azoknak, Joe Jonassal az oldalán, akik elmentek Tay-t megnézni és támogatták a fellépése alatt! Az oké, hogy Selena Gomez vagy éppen Cara Delevingne szintén a közönség soraiból drukkolt neki, hiszen ők Taylor kemény magjához tartoznak, de az énekesnő és Joe között történt rövid affér után aligha gondoltuk, hogy Sophie-val ők is részt vesznek a bulin. A PageSix szerint az egykori szerelmesek már elásták a csatabárdot, és hála Sophie-nak, egészen baráti kapcsolatot alakítottak ki, ezért nem annyira meglepő, hogy ők is támogatásukat akarták kifejezni. 

Tarts 5 perc szünetet:

Még több

Divat