Budapesten fog koncertezni Justin Bieber

Justin Bieber bejelentette a következő világ körüli turnéját, aminek helyszínei között ezúttal Magyarország is helyet kapott.

Budapesten fog koncertezni Justin Bieber

Justin Bieber újabb koncertturnéra indul Justice World Tour címen, ami a legújabb albumáról kapta a nevét. Az énekes jövő májusban indul útnak a fellépések pedig egészen 2023 márciusig tartanak – ekkor kerülünk sorra mi. Justin ugyanis végre Magyarországon is koncertezik, méghozzá a budapesti Papp László Sportarénában. Hogy pontosan mikor? Egészen konkrét időponttal tudunk szolgálni: 2023. március 11-én este 8-kor.

Justin öt kontinensen, több, mint 20 országban és legalább 90 fesztiválon lép színpadra, ez lesz tehát az egyik legnagyobb turnéja. Ezt támasztja alá az is, amit az énekes nyilatkozott a koncertekről:

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk”

És bár Justinra még várnod kell, a sajtóközlemény szerint a jegyvásárlásra már nem: még a héten, november 19-én indul az értékesítés, reggel 10-től le is csaphatsz a saját belépődre többek között akár ITT is.

Pörgesd át az elmúlt 24 óra híreit:

Még több

Divat