Felháborítja a sztárokat az X-Faktor

Nem csak a nézők elégedetlenkednek Gáspár Laci döntése miatt. Több magyar énekes is kiakadt az X-Faktor mentorházas eseményei láttán.

Felháborítja a sztárokat az X-Faktor

Meghozták a mentorházas döntéseket az X-Faktorban, ám Puskás Peti és Gáspár Laci választásaival egyáltalán nem elégedettek a nézők. De nem csak ők. Több sztár is kifejezte a nemtetszését, elsősorban Laci döntése miatt, akit Imi Plazát, Mardollt és Kocsis Paulinát vitte tovább, míg Mohácsi Anettet sajnos el kellett engednie. Oláh Gergő illetve a Sztárban sztár leszek! első évadából ismert Farkas Sándor Lajos pedig a Facebookon akadtak ki Anett távozása miatt. 

„Brutál, világszínvonalú éneklés több fordulón keresztül, nagyon erős sztori. Aztán az izgulás miatt jön pár hamis hang és bukta? Ez egy brutál stresszes helyzet, én konkrétan az ájulás szintjén voltam a Mentorházban… Szerintem arra való a mentor, hogy megtanítsa ezeket legyőzni, megfelelő dalt, megfelelő hangnemet választani, biztatni, motiválni stb. És szerintem ezt Laci meg is tudta volna adni Anettnak… Nagyon sajnálom, hogy a Mentorokra bízta. Mohácsi Anett, fel a fejjel, fogunk még hallani rólad” – írta Gergő.

A Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője pedig egyetértett az énekessel, de ő még ennél is keményebben fogalmazott:

„Egy ilyen énekesnőt, mint Mohácsi Anett, kitenni az X-Faktorból, egy borzalmas rapperrel szemben, undorító és teljes mértékben szakmaiatlan! Hol van a tehetség, a hang szerepe ebben a szennyben? A táborban olyat énekelt, hogy már azzal megérdemelte volna az élő showba jutást…”

Forrás: Ripost

Hírek kávé mellé:

Még több

Divat