Ezek a csillagjegyek lesznek a hét nyertesei

A következő csillagjegyek örülhetnek, mert nekik kedvez az univerzum: amibe csak belefognak, azt siker koronázza.

Ezek a csillagjegyek lesznek a hét nyertesei

Remek hírünk van! A csillagok szerint a héten három jegy is különösen jó helyzetben találja magát, mert minden lépésüket és tettüket siker és megbecsülés övezi. Közöttük vagy? Most kiderül! 

Bika 

Hetek óta várod már, hogy egy plusz projektnek a végére érj, de eddig mindig volt valami, akadályozott ebben, ezért már kezdtél lemondani a dologról. Most fordul a szerencséd, az akadályok úgy gördülnek el előtted, minta színházi függöny előadás előtt, innentől pedig nem lesz többé kétséges, hogy ez a te utad. 

Nyilas 

Eddig a barátod miatt nem tudtatok előrébb lépni, de egy nagy beszélgetés után végre hajlandó beadni a derekát és belátni, muszáj a kapcsolatnak fejlődnie. Mivel régóta esedékes volt már a dolog, ezért most kifejezetten örülsz, hogy elkezdheted a közös jövőtöket tervezni, úgy érzed, hogy nincs nálad nagyobb mázlista! 

Halak 

Munka fronton hatalmasat tarolsz a héten, mintha csak megnyerted volna a lottó ötöst! Mindezt annak köszönheted, hogy egy régóta érlelgetett ötletedet most bedobod a főnöknek, aki pont egy ilyen korszakalkotó újdonságra volt már hosszú ideje kiéhezve. Ezzel olyan megbecsülésre tehetsz szert, amivel még az előléptetésedet is megalapozhatod. 

Nem tudsz betelni a horoszkóppal?

Még több

Divat