Emma Watson új Harry Potter-folytatást jelentett be

Tegnap volt a Harry Potter és a bölcsek köve mozi 20. évfordulója, amiről természetesen Hermione is megemlékezett és egy szuper hírt is hozott.

Emma Watson új Harry Potter-folytatást jelentett be

Ahogyan mi is megemlékeztünk róla, tegnap volt pontosan 20 éve, hogy bemutatták a mozikban a Harry Potter és a bölcsek kövét, ami tényleg történelmet írt, az igazi fanok még most is emlékeznek arra, mennyit adott nekik a film. Persze ez nem csak a rajongóknak volt meghatározó, hanem azoknak is, akik részesei voltak a varázsvilágnak, azaz például Emma Watsonnak, aki nagyon meghatóan emlékezett meg a jeles alkalomról és egy kis meglepetéssel is készült! 

A Harry Potter volt az otthonom, a családom, a világom, és Hermione (még mindig) a kedvenc kitalált szereplőm. Azt hiszem, egy újságíró egyszer azt mondta egy interjú során, hogy irritáló, hányszor említettem, hogy milyen szerencsés vagyok, és elkezdtem számolni… DE ROHADT JÓL TUDTAM!!! És még mindig tudom. 

Nemcsak arra vagyok büszke, amivel mi, színészek hozzájárultunk a franchise-hoz, hanem azokra a gyerekekre is, akik fiatal felnőttekké váltak, és akik bejárták ezt az utat. Most a szereplőtársaimra nézek, és mérhetetlenül büszke vagyok arra, akivé váltunk. Ahogyan arra is, hogy kedvesek voltunk egymáshoz, hogy támogattuk egymást, hogy valami értelmeset csináltunk. 

Köszönöm a rajongóknak, hogy az utolsó fejezet lezárása után is kinyilvánították támogatásukat. A világ varázsa nem létezne nélkületek. Köszönjük, hogy küzdöttetek azért, hogy ilyen befogadó és szeretetteljes hellyé tegyétek. 

Még mindig hiányzik a stáb, aki ezeket a filmeket készítette. Nektek is köszönöm a kemény munkátokat – tudom, hogy a szerepeteket néha figyelmen kívül hagyják. 

Boldog 20. évfordulót Potterheadek! Reméljük, hogy elnyeri tetszéseteket a Harry Potter 20. évfordulója: Visszatérés a Roxfortba, amely újév napján, január 1-jén fog megjelenni az HBO Max kínálatában. ⚡️ Sok mindenre számíthattok. 😊

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés

Gyerünk, tart egy kis szünetet:

Még több

Divat