POWER THROUGH CHARM (X)

A kedvesség hatalma, a báj ereje.

POWER THROUGH CHARM (X)

Az erős, vonzó nő hatalma a kedvességében rejlik.

Blake Lively, Beyoncé, Ariana Grande, Malala Yousafzai – mi a közös bennük? Mindnyájan sikeres, erős határozott nők, ugyanakkor kedves és ragyogó személyiségek.

Ahogy az erős nők vonzereje kedves határozottságukban, úgy a SPARK by Pelote új POWER THROUGH CHARM ékszereinek varázslatos ereje a bájos charmokban rejlik.

Különleges, 925-ös finomságú, ródiumozott ezüstből készült karkötők képezik a kollekció alapját, amelyek egymással összefűzhetőek, különböző hosszúságúra alakíthatóak, így nemcsak csuklón, hanem nyakban vagy akár bokán is hordhatóak. Minden alkalomra viselhető darabok ezek, amelyek önmagukban is magukra vonzzák a tekintetet, de a különleges, aprólékos kézi munkával készült charmokkal kombinálva izgalmassá, egyedivé alakíthatóak.  Az idei ősz trendi párosítása a fekete-fehér, amely az ékszerek izgalmasságát adó, ragyogó drága-és féldrágakövek szikrázó Swarovski kristályokkal alkotott, szexi  elegyében arannyal, ezüsttel, bézzsel és szürkével keveredik és varázsolja viselőjét az alkalom sármos hercegnőjévé. A ragyogó charmok segítségével a POWER THROUGH CHARM karkötők és nyakláncok elképzelésed szerint varázsolhatóak egyedivé.

Alkosd meg saját ékszered, mutasd meg a benned rejlő erőt és SZIKRÁZZ! CHARM Yourself és SPARK Yourself!

Még több

Divat