Ezeknél a fazonoknál nem találsz menőbbet, ha most újítanál be egy télikabátot

Mi lesz a téli szezonban a menő és pontosan milyen darabokat érdemes választanod egy-egy télikabát fazonból? Most ehhez hoztunk neked némi segítséget.

Ezeknél a fazonoknál nem találsz menőbbet, ha most újítanál be egy télikabátot

Nagyon kéne már egy télikabát, de egyszerűen nem tudtál még dönteni arról, hogy milyen fazon illik hozzád a leginkább? Trendi is szeretnél lenni, meg az sem lenne rossz, ha nem fagynál meg és amúgy a divatos szabások még jól is állnának… Ne aggódj, megmutatjuk, idén mik lesznek a legmenőbb fazonok, ajánlunk pár szuper darabot és jövünk pár tippel is arról, milyen típust érdemes választanod egy-egy műfajból. 

Variációk gyapjúra

A bolyhos, kényelmes műgyapjú anyag mindenhol ott lesz a téli szezonban – rengeteg különféle variációban. Olyan verziók körül válogathatsz, mint az ingdzseki, a teddy kabát vagy a gyapjúval felpimpelt fazonok. Inkább természetes színekben keresd (vagy azok eggyel élénkebb árnyalatát), és akkor minden szettedhez simán menni fog.

 

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

 

Mátrix: Újratöltve

A műbőr kabát nemcsak átmeneti darabként használható, télre is nyugodtan átmentheted, sőt: ezzel egy cool csavart kapnak a outfitjeid, miközben instant elegánsabb/vagányabb szintre emeli a külsőd. A motorosdzsekiket ezennel engedd el, és gondolkozz inkább high-end Mátrixban. P.S.: Ez a fazon tökéletes lesz a bulizós estékre is.

 

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

 

Pufi, de nem hóember

A tökéletes télikabát, a pufidzseki ebben a szezonban megújul. Új szabások, színek és minták lesznek menők: ha ránk hallgatsz a rövidebb állású cropped fazonra szavazol, ezekben ugyanis nem fogod  Michelin-babának érezni magad. Az árnyalatot és a printet pedig abszolút rád bízzuk, annyi jó tanáccsal, hogy merj merészebb, élénkebb tónusokat választani és most menj rá a virágokra (ne tavasszal). 

 

Téli kabátok

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

 

Menő és meleg

Ha puhaságra, melegségre és extra trendi kinézetre vágysz, alap, hogy a műszőrme kabáttal kell bővítened a ruhatárad. Maxold ki a műfajt egy mintás (például kockás) verzióval vagy villants nagyot egy statement színű kabáttal. Ez a fazon konkrétan minden szetthez megy, legyen szó a gyorsan-kiugrok-a-boltba című mackónadrágodról vagy a full extrás bulizós szettedről.

 

Fotó: Edward Berthelot/Getty Images

 

Minden téren felkészítjük a szekrényed az évszakra:

Még több

Divat