Milyen okosórát vásároljunk karácsonyra? (X)

A lehető leggyorsabban online tudunk felkészülni az ünnepekre, erre egy jó alternatíva, ha körülnézünk a hazai webáruházak okosóra választéka között. Az év végéhez közeledve a karácsonyi partik és vacsorák szervezése kevés időt hagynak az ajándékok kereséséhez. A tervezés nagy szerepet játszik minden esemény sikerében, ezért igyekszünk néhány tippet adni cikkünkben, hogy idén már stresszmentes, illetve mesés karácsonya legyen.

Karácsonyi ajándékvásárlás online

Vannak olyanok, akik egész évben shoppingolnak vagy nézelődnek, ezért megtalálják a tökéletes ajándékokat, és decemberig elrakják. Kezdje el korán a vásárlást vagy az ajándékok készítését. Ha nem szeretne a tömegek között rohanni a bevásárlóközpontban, vásároljon ünnepi ajándékokat online.

Melyik a megfelelő okosóra számunkra?

Várjuk a 2021-es karácsonyt és az okosórákat, amelyek még 2022-ben szintén stílusosak és praktikusak maradnak. Az alábbiakban azokat az okosóra-lehetőségeket tekintjük át, amelyek élvonalbeli funkciókat, és kedvező ár-érték arányt kínálnak.

Garmin Fenix 6 lesz az első számú okosóránk 2022-ben. Rengeteg olyan Fenix modell létezik, amelyek különböző emberek különböző céljait szolgálják majd. Ha csak egy tisztességes okosórára vágyik, amely jó akkumulátorral és megbízható GPS-adatokkal rendelkezik, akkor nem tévedhet a Fenix 6-tal. Az alapmodell jól működik az okosóra funkcióinak biztosítása érdekében. Hívásokat fogadhat a Fenix 6-on keresztül, zenét játszhat, és akár NFC-fizetésre is használhatja az órát a Garmin Pay alkalmazás jóvoltából.

Az Apple Watch 7 továbbra is az egyik legkeresettebb óra, amely a watchOS 8 platformon fut. Ez hoz egy csökkentett keretméretet és továbbfejlesztett képernyőt. Jelenleg az Apple Watch7 41 mm-es és 45 mm-es képernyőméretben kapható. Az Apple Watch 7 gyorsabb töltést biztosít USB C kábelen keresztül, és az óra akkumulátora 45 perc alatt 0-ról 80%-ra feltölthető. Az oxigénszintfigyelés, az EKG, az alvásfigyelés, valamint a zene egyetlen Apple karóra funkciójában alkalmazható. Az Apple Watch 7 légzésszám-figyelése egy másik lehetőséget ad az alvás minőségének nyomon követésére.

Samsung Watch 4 az Apple Watch 7 előtt jelent meg. Elődjéhez hasonlóan a Samsung Watch 4 szintén nagyon jó választás egy okosórához 2022-re. A Samsung Watch 4 a Google WearOS 3 operációs rendszerén alapszik. Ez tökéletesen működik egy Android telefon rendszeren. A Watch 4 40 mm-es és 46 mm-es képernyőméretben kapható. Super AMOLED kijelzővel felszerelt, és megvásárolhatja az óra Bluetooth típusát is. A Bluetooth modell lehetővé teszi, hogy közvetlenül az okosórán keresztül fogadja a hívásokat. Az NFC-fizetések a Samsung Watch 4 részévé válnak az órán található wearOS 3 operációs rendszernek köszönhetően. A készüléken található zenelejátszó és az EKG-figyelés a Samsung modell alapfelszereltsége.

Aki Apple-rajongó, annak nem kérdés, hogy az Apple Watch 7-est kérje a fa alá. Az Android használók számára a Samsung Galaxy 4 okosóra egyedülálló élményt kínál. A Google korábbi OS 3-án alapuló Samsung Watch 4 minden lényeges funkciót olyan áron kínál, amely igen kedvező

Beszerezheti a Garmin Venu 2S okosóráját is. A Fitbit’s Sense tökéletesen beleillik a képbe, bár az óra használatának többletköltségei lehetnek az állapotfigyelés néhány alapvető funkciója miatt. A Fitbit Versa 3 egy praktikus időmérő, amely az okoskészülékeket nem kedvelők számára készült.

Pihenjünk is a nagy készülődésben

Érdemes egy kicsit megállni, illetve kikapcsolódni a nagy rohanásban vagy tervezésben. Akkor járunk jól, ha folyamatosan követjük az online áruházak változó kínálatát, erre a legjobb mód, ha időben feliratkozunk a webshopok hírleveleire, így első kézből értesülünk az újabb akciókról. Így könnyen és gyorsan megvásárolható a nekünk tetsző okosóra, illetve kreatív ajándék szeretteink számára.

Még több

Divat