8 gyönyörű kiegészítő, ha télire hangolnád a szetted

Az elmúlt napokban az időjárás már tényleg a telet idézte, és ez csak tovább folytatódik, de ez legalább jó alkalom egy kis shoppingra.

8 gyönyörű kiegészítő, ha télire hangolnád a szetted

Elhiszed, ha azt mondjuk, hogy nem kell az egész ruhatáradat lecserélni ahhoz, hogy a téli időjárásnak megfeleljen? Pedig így van, néhány kiegészítővel a szimpla őszi darabokat is simán átalakíthatod, és ehhez még különösebben meg sem kell erőltetned magadat. Mutatjuk, hogyan hangold télire az outfitedet! 

Téli kiegészítők

Fotó: Reserved

Ha alapból mindig (IS) fázol, akkor a műszőrme kiegészítők lesznek a legjobb barátaid. Egy ilyen mellény például nemcsak melegen tart, de öltöztet is, úgyhogy, ha ránk hallgatsz, mindenképpen kötelező darabbá teszed a gardróbodban! 

Téli kiegészítők

Fotó: Mango

Az oversize sálakban az a jó, hogy viselheted őket a nyakad köré tekerve, a hátadra terítve egy plusz rétegként, sőt, előre lógatva egy övvel átfogva még akár mellényként is. Na, mit szólsz? Igazi multifunkciós holmi ez! 

Téli kiegészítők

Fotó: Calzedonia

Nincsen tél meleg zokni nélkül, amit hordhatsz nadrágon belül, vagy akár kívül is, egy menő bakanccsal kombinálva. Fontos, hogy utóbbi változat akkor lesz igazán cool, ha hagyod kivillanni a bakancs vagy csizma tetejénél. 

Téli kiegészítők

Fotó: H&M

A nagy sálak miatt hasznos, ha a lelógó fülbevalókat picit passzolod, és inkább beszerzel néhány kisebb, kerek, francia kapcsos vagy beszúrós változatot, így elkerülheted a fülbevaló-baleseteket! 

Téli kiegészítők

Fotó: Mohito

Ez a csizmát komolyan még a Jeti is megirigyelné! Szőrös, puha, meleg, kényelmes – soroljuk még? 

Téli kiegészítők

Fotó: Mohito

Nem gond, ha te és a sapkák nem vagytok különösebben jóban, egy headband fazonú fülvédővel nem lőhetsz mellé. És ez a lila árnyalat egyszerűen meseszép! 

Téli kiegészítők

Fotó: H&M

A nagy kötött pulcsik mellett elvész minden minimalista nyaklánc, szóval az évszakban nyugodtan lépj ki a komfortzónádból, és válassz picit látványosabb darabokat. Mi például rajongunk a három soros megoldásokért, amik nem mellesleg garbó mellett is fantasztikusan érvényesülnek! 

Téli kiegészítők

Fotó: Pull&Bear

Hagyd a nude kiegészítőket és válassz olyan sapkát, amivel kitűnsz a tömegből! Ez a színblokkos darab jól eltalált párosítás lett, és láthatóan kellően meleg is. Ennél többet nem is remélhetnénk tőle. 

Hangolódj a télre!

Még több

Divat