Már most beleszerettünk 2022 cipőtrendjeibe

Ugyan 2022 egyre közeledik, de még jó ideig a téli trendek uralkodnak majd cipőfronton. De már most imádjuk azt, ami jövőre vár ránk. Spoiler: leszámolunk a home office-stílussal.

Már most beleszerettünk 2022 cipőtrendjeibe

Kezded unni, hogy két éve a négy fal közé szorultál? Hidd el, nem vagy vele egyedül: a divattervezők is legalább annyira átérzik a szenvedést, mint mi. Éppen ezért a 2022-es cipőtrendek még véletlenül sem tükrözik az eddigi „home office-ban ragadtam, maradok a kényelemnél” – stílust. Jövőre gyakorlatilag, minden cipő tökéletes darab lesz úgy a hétköznapokra, mint egy vad bulizásra. Mutatjuk is a kedvenceinket!

Disco csizma

 

2022 cipőtrendek

Fotó: Stefan Gosatti/Getty Images

 

Ki mondta, hogy egy csizmának kizárólag neutrális színekben kell pompáznia? És azt, hogy egy parti cipellő csak magassarkú lehet? A designerek ötvözték a bulihangulatot és a kedvenc téli lábbelid és voilá: megszületett a csillogó, glitteres csizma, aminél egyetlen szabályt kell betartanod. Azaz: minél ragyogóbb, annál jobb!

Platform a köbön

 

2022 cipőtrendek

Fotó: Estrop/Getty Images

 

A retro platformos cipők – elsősorban szandálok formájában – már 2021-ben is irtó menőnek számítottak, jövőre azonban csak megszilárdul az uralmuk. És ha a divatbemutatókat nézzük, úgy tűnik, egyre csak nőnek azok a platformok. Úgyhogy a tippünk most mindenképpen az lenne, hogy először a nappalidban gyakorold bennük a vonulást, mielőtt kilépsz a város kifutójára.

300-szorosan szeretjük

 

 

2022 cipőtrendek

Fotó: Peter White/Getty Images

 

A görög saru stílus a végeláthatatlan fűzőivel egy időre eltűnt a trend-térképről, de most visszatért és menőbb, mint valaha. Választhatsz lapos vagy magas sarkú változatot, mindkettővel nyert ügyed van. Hidd el, a fűzők megkötésének fáradtságos munkája abszolút meg fogja érni – elhalmoznak majd bókokkal.

Sarkos kérdés

 

2022 cipőtrendek

Fotó: Peter White/Getty Images

 

Imádjuk a magassarkúkat, de valljuk be, már jó ideje nem újultak meg. Persze, az eleve jó dolgokon nem érdemes változtatni… De ha végre egyszer kiszabadulunk a házból, akkor kicsit mindannyian megvadulunk majd, és pontosan ezt tükrözi az izgalmas sarkak korszakának hajnala, amit a kifutókon láthattunk. Most nem feltétlenül egy ilyen körömlakkos megoldásra gondolunk (bár ezért is teljesen odáig vagyunk!), hanem a szokványostól eltérő formájú sarkakra, amik instant beszédtémával szolgálnak majd.

Vissza a 2000-es évekbe

 

2022 cipőtrendek

Fotó: Dominique Charriau/Getty Images

 

A 2000-es évek elején nem volt lány, aki ne szeretett volna bele a balerina cipőkbe. Ha te is nagy rajongója voltál, van egy fantasztikus hírünk: jövőre ismét hódító útjára indulnak ezek a lapos cipellők. Kényelmesek, nem fájdul meg bennük a lábad és nem mellesleg stílusosak. De ahhoz, hogy 2022-höz igazítsd őket, ezúttal olyan darabokat keress, amin van valami extra kiegészítő az update-elt hatásért.

Kerülj képbe a legújabb trendekkel:

Még több

Divat