Neked is feltűnt, hogy Katalin hercegné mostanában milyen kihívóan öltözködik?

Csillogó anyagok, feltűnő színek – Katalin egyre jobban hasonlít egy hollywoodi hírességre, semmint egy leendő királynéra.

Neked is feltűnt, hogy Katalin hercegné mostanában milyen kihívóan öltözködik?

A brit királyi család nőtagjainak igen szigorú öltözködési etikettnek kell megfelelniük: a megjelenésük mindig kifogástalannak és persze visszafogottan elegánsnak kell lenni. Ennek az elvárásnak az elmúlt években az esetek többségében Katalin hercegné is megfelelt, az utóbbi időben azonban mintha valami megváltozott volna. A hercegné egyre gyakrabban épít be az outfitjébe élénkszínű, feltűnő, csillogó, egészen glamúros ruhadarabokat, aminek köszönhetően a vörös szőnyegen vonulva sokkal inkább tűnik egy hollywoodi hírességnek, mint egy leendő királynénak. Neked még nem tűnt fel a változás? Mutatunk akkor néhány példát! 

Katalin hercegné outfitek

Getty Images/WPA Pool

Katalin fukszia színű blézere azonnal magára vonzotta a tekinteteket, amikor november 24-én megjelent benne egy londoni iskola jótékonysági eseményén. Úgy tudott feltűnő lenni, hogy közben elképesztően ízléses és elegáns maradt. 

Katalin hercegné outfitek

Getty Images/Max Mumby/Indigo

A 73. BAFTA díjátadón nem volt hiány csillogásban – Katalin lélegzetelállítóan nézett ki ebben az Alexander McQueen estélyiben. Akár csak egy hollywoodi híresség. 

Katalin hercegné outfitek

Getty Images/Karwai Tang

Ismét egy tökéletes példa arra, milyen ügyesen egyensúlyozik mostanában Katalin a feltűnő mégis szolid stílus között. Bár a ruhája szabása nagyon visszafogott volt, a tűzpiros színnel nem maradt észrevétlen. 

Katalin hercegné outfitek

Getty Images/Max Mumby/Indigo

Ez az egyik legstílusosabb összeállítás, amit az elmúlt időben láttuk tőle. Ebben a szettben minden a helyén van, és úgy tudott izgalmas lenni, hogy közben semmilyen határt nem lépett át. 

Katalin hercegné outfitek

Getty Images/Chris Jackson

A fukszia mellett ez a vad, szinte neonos lila kosztüm is fantasztikusan állt neki, korábban sosem mert volna ilyen merész színt bevállalni. Persze aznap egészen merész dolgot is tett, amihez pont egy ilyen szett dukált.

Katalin hercegné outfitek

Getty Images/Mike Marsland

A legemlékezetesebb szettje azonban minden kétséget kizárólag az az arany, csillogó Jenny Packham estélyije volt, amit a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni világpremierjén viselt. Ebben a ruhában Katalin bármelyik hollyoodi nagyszabású díjkiosztón megállta volna a helyét, nem csoda, hogy Daniel Craig is odáig volt érte.

Te is Katalin hercegné-fan vagy? Akkor ezeket se hagyd ki:

Még több

Divat