8 csillogó ruha, ha idén beragyognád a karácsonyt

A személyiségeden túl a ruháddal is beragyognád a karácsonyi bulit? Akkor mutatunk néhány varázslatos, csillogó darabot, amiket imádni fogsz!

8 csillogó ruha, ha idén beragyognád a karácsonyt

Már csak néhány nap és itt a karácsony, és bármi is legyen a következő napokra betervezett program a szerelmeddel, a családoddal és a barátaiddal, biztosan jól jönne némi csillogás. Ebben segítünk neked most: összeszedtük a boltok kínálatának leggyönyörűbb szemkápráztató darabjait, amik segítenek a szokásosnál is jobban beragyognod az ünnepet. Psszt: senkinek nem áruljuk el, ha egyszerre több csillogó darabra csapsz le.

Csillogó ruhák karácsonyra

A harang alakú szabásvonal a körte típusú lányoknak áll igazán jól, hiszen eltereli a csípőről a figyelmet és a felső részre tereli a fókuszt, itt pedig egy halter fazonú nyakvonallal emeli ki még inkább ez a ruha a formákat. De ha te nem körte típus vagy, hanem inkább olyan alacsony lány, akinek picikét szélesebb a válla, neked is tökéletes választás ez a darab, mégpedig a halter-nyak miatt, mert így egy vonalba kerül a vállad a csípőddel. És most, hogy túlvagyunk az elméleten: beszéljük már meg, mennyire gyönyörű színe van ennek a ruhának!

Csillogó ruhák karácsonyra

Ha egy picit merészebb fazont keresel, akkor ez a bordó, testre feszülő ruha lesz a kedvenced. A szoknya behúzásának mértéke a nyakpánttól függ, amit kiengedhetsz vagy feljebb köthetsz a hangulatodtól függően – és ez tartja össze az outfit különböző részeit is, hiszen egy kivágott darabról van szó. Kellően szexi, de nem olyan vad, hogy elpiruljon tőle a Mikulás. (Az majd jöhet szilveszterkor.)

Csillogó ruhák karácsonyra

Nem szeretnél túlzásokba esni, ezért ha már csillogó ruhát választasz (mint amilyen ez a karácsonyosan zöld, flitteres megoldás), akkor már a szabásában nem extráznál? Akkor mit szólnál ehhez a minimalista, hosszú ujjú (mert hát mégiscsak tél van), de mini szoknyás, egyenes vonalú verzióhoz? Ha az elegánsabb vonalra erősítenél rá, párosítsd magassarkúval és egy blézerrel, ha inkább vagányabbá tennéd, inspirálódj a modell szettjéből és vedd fel hozzá a kedvenc bakancsodat vagy fűzős csizmád.

Csillogó ruhák karácsonyra

Tudjuk, hogy a kis fekete ruha műfaja a jolly jokered, de ezt is feldobhatod némi csillogással. A fekete anyag fölé tett fémszálas, átlátszó rész egy finom, mégis látványos megoldás a ragyogás hatásának eléréséhez, ami különösen jól érvényesül az enyhe kontrasztot adó ujjaknál. Imádjuk!

Csillogó ruhák karácsonyra

Ez egy igazi buliruha, amit leginkább a barátainkkal szervezett karácsonyi partira tudjuk elképzelni: testhez feszülő, spagetti pántos és extra rövid. A kedvenc részünk pedig még nem is látszik a képen! Ez pedig a ruha mélyen ejtett, nyitott háta, amit a hátul kereszteződő pántok hangsúlyoznak ki. Ehhez szerintünk kifejezetten jól megy az outfit visszafogott, ezüstös színe, ami ugyan feltűnő, de nem harsány – pont tökéletes az extrább fazonhoz.

Csillogó ruhák karácsonyra

Van, hogy egy jól eltalált, élénk szín is elég ahhoz, hogy megnyerd a legszebb szett díját egy este. Ez a fukszia árnyalat pedig pontosan erre való: minden szem rád szegeződik majd, úgyhogy készülj fel arra, hogy végig te leszel a középpontban. Lehetőség szerint érdemes úgy sminkelned, hogy ott is visszaköszönjön egy picit a szín és igazán harmonikus lesz a megjelenésed.

Csillogó ruhák karácsonyra

Oké, mi teljesen beleszerettünk ebbe a lila alapú, mégis ezerféle árnyalatban csillogó flitteres csodába. A háromnegyedes ujj az igazi kompromisszumos megoldás a téli, mégis beltérben tartott bulira, a válltömés pedig egyszerre teszi retróvá és szexivé az egész szettet. Már csak egy dögös magassarkú hiányzik és indulhatsz is!

Csillogó ruhák karácsonyra

Nem tudsz egyetlen árnyalat mellett dönteni? Hát mire valók a színes minták?! Ez az alapvetően egyszerű ruha pontosan a hullámos, sokszínű mintájától válik igazán különlegessé és még neked sem kell feltétlenül egyetlen tónus mellett lehorgonyoznod. Ha viszont mégis van egy, ami titkon a legközelebb áll a szívedhez, az megjelenhet a szettedben újra, mondjuk egy színes harisnya formájában.

Megvagy már minden karácsonyi előkészülettel? Ha nem, segítünk:

Még több

Divat