Észrevetted, hogy Zendaya teljesen átformálta Tom Holland stílusát?

Zendaya és Tom Holland összejöttek, a stíluskirálynő színésznő pedig látványosan jó hatással volt a pasijára. A változás szinte megdöbbentő.

Észrevetted, hogy Zendaya teljesen átformálta Tom Holland stílusát?

Ha Zendaya és a vörös szőnyeg találkozásáról van szó, képtelenek vagyunk egyetlen pillanatot kiemelni, a színésznő ugyanis minden. egyes. alkalommal. lélegzetelállítóan néz ki. A stílusikon státusza megkérdőjelezhetetlen. És amióta összejött Tom Hollanddel, a rajongók szerint a mi jelenlegi kis Peter Parkerünk komoly stílusevolúción ment keresztül. Egyrészt hagyta megnőni a haját és dobta a hajzselét (ami instant látványos eredményekkel járt), másrészt a vörös szőnyeges megjelenése is kifogásolhatatlanná vált.

Mert hát hogy nézett ki eddig Tom, ha a fotósok kereszttüzébe került egy-egy filmpremier idején? Mutatjuk:

Tom Holland

Fotók: Karwai Tang, Primo Barol, Oscar Gonzalez/Getty Images

Nem utáljuk ezeket a szetteket, de nincs meg benne az a wow-hatás. Oké, nagyon bírjuk a nyakláncot meg a zakót, amik kicsit megfűszerezték az összeállításokat, de ha meglátod, mit művelt vele Zendaya – a legfiatalabb ember, aki valaha megkapta a CFDA Divat Ikon díját –, máris megérted miről beszélünk.

Tom Holland

Fotó: Marc Piasecki/Getty Images

Tom Holland

Fotó: Leon Bennett/Getty Images

És a változás ténye nem csak spekuláció: maga Tom erősítette meg az új irányt gyakorlatilag az összes Instagram képén, amikor bejelölte az összeállításokért felelős stylistot a posztjaiban. 

Ő pedig nem más, mint Law Roach, akivel Zendaya 13 éves kora óta (!) dolgozik együtt a megjelenésén. Szóval részben neki köszönhetők a színésznő olyan ikonikus divatpillanatai, mint a Dűne premierjén viselt ruha vagy a MET-gálán felbukkant Hamupipőke-szett (ahol Law játszotta a Jótündér keresztanya szerepét).

Úgyhogy Law és Zendaya, minden rajongó nevében köszönjük szépen, hogy kihoztátok Tomból a maximumot, amiről eddig is tudtuk, hogy benne rejlik, de imádjuk, hogy végre láthatjuk is!

Olvass el mindent a kedvenc párosodról:

Még több

Divat