Basic-től a vagányig – 10 trendi kesztyű, amibe azonnal beleszeretsz majd

A sálak és sapkák mellett a szezon legcoolabb darabja egyértelműen a kesztyű, amit idén rengeteg különböző fazonban és stílusban beújíthatsz!

Basic-től a vagányig – 10 trendi kesztyű, amibe azonnal beleszeretsz majd

A meleg kabát pipa, a sapka és sál is megvan, úgyhogy már csak egy vagány kesztyű hiányzik, ami kellően melegen tartja a kezeidet a hidegben. Stílusból idén nincs hiány, a basic darabok mellett gyakorlatilag a meleg, puha kötött fazonokon át, egészen az atombiztos párnázott típusokig most mindent megtalálsz a boltok polcain. Mutatjuk a  legnyerőbb választásokat, amikbe azonnal beleszeretsz majd! 

Kesztyűk

Fotó: Mango

Első ránézésre ez a kesztyű nem tud túl sokat, valójában azonban minden telefonfüggő álma, ugyanis a hüvelyk-és mutatójjak kialakítása képernyőbarát, így nem kell levenned a hidegben sem a kesztyűt, ha telefonálni szeretnél! 

Kesztyűk

Fotó: Orsay

A pihepuha velúr önmagában egészen visszafogott lenne, de ez kis arany díszítés pont annyi pluszt ad neki, ami megkülönbözteti a nagyon basic daraboktól. 

Kesztyűk

Fotó: H&M

Ha bőrkesztyű párti vagy, akkor ez a klasszikus színű, de hosszú szabású darab tetszeni fog. Így tutira nem fog kilógni a csuklód a kabát és a kesztyű találkozásánál! 

Kesztyűk

Fotó: Reserved

Elég volt az uncsi, seszínű kiegészítőkből, legyél bevállalós és merj merész színeket is az outfited részévé tenni! Mi például rajongunk ezért a türkiz árnyalatért!

Kesztyűk

Fotó: Sinsay

Ha inkább a melegebb fazonokra szavazol, akkor a teddy kesztyűben nem csalódhatsz. Már ránézésre is szuper szigetelést nyújt a kezeknek.

Kesztyűk

Fotó: Reserved

 

A műszőrme szintén top ötlet, ha amúgy fázós a kezed, vagy gyakran kiszárad a hidegben, mert kellően vastag védelmet jelent a bőrnek. 

Kesztyűk

Fotó: Zara

Utálod, hogy a kesztyűben nem tudsz rendesen fogni? Akkor válassz ujjnélküli fazont, a szezon egyik legnagyobb slágere és egy csomó féle színben lehet kapni! 

Kesztyűk

Fotó: House

Bejön a bőr, de túl hidegnek találod? Akkor ez a kívülről teddy bundás, a tenyerén viszont műbőr betétes változat lesz a te kedvenced. Elegáns ÉS meleg is!

Kesztyűk

Fotó: Sinsay

A műbőr kesztyűk egyik nagy hibája, hogy nem nyúlnak, de a csuklónál bevarrt cipzárral picit tudsz a méreteken állítani. Ráadásul annyira rockos tőle az egész! 

Kesztyűk

Fotó: H&M

Hógolyócsatát is nyerhetsz a párnázott fazonokkal, mert sem a hideget, sem a nedvességet nem engedik be egykönnyen. Szerintünk kötelező darab, ha legalább egy hóembert megépítesz az idén!

Így lehetsz trendszetter télen is:

Még több

Divat